Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
    frezarka mi sie podoba.
    Jakbyś myślał nad zakupem to proponuje mocno się zastanowić czy brać tą dostępną na allegro, o ile mogę powiedzieć jest to frezarka, którą im zwróciłem parę dni temu w ramach niezgodności towaru z umową.

Nie włączała się, gdy jej się to udało pracowała nie równo na wolnych obrotach.

W tej chwili ponownie wystawiona jako sprawna (mimo, że gdyby ją naprawili to powinni ją mi zwrócić do czego obligują ich przepisy) ...

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
      Jakbyś myślał nad zakupem
      jak narazie splacam celme

---------- Post dodany o 18:02 ---------- Poprzedni post o 17:43 ----------

taki triton z bajerami 12mm 900zl
      moja celma z mniejsza liczba bajerow 8mm 800zl :/

gdyby nie moje specyficzne wymagania to bym wolal dolozyc do tritona

Skomentuj

odebralem prety. po obiedzie zabieram sie za rozpiske co juz sprzedane a co zostalo

---------- Post dodany o 17:13 ---------- Poprzedni post o 16:28 ----------

1. mati553 - standardowy+pręty
        2. drotom - standardowy+pręty
        3. pharoh - standardowy+pręty
        4. mystik_req - szeroki + prety (doplac za prety i podaj adres)
        5. bawolek - standard bez pretow
        6. jac7saw7 - standardowy+pręty

zielone wplacone, czerwone brak odpowiedzi

---------- Post dodany o 11:24 ---------- Poprzedni post o 17:13 ----------

ide na poczte wyslac cyrkle

jako ze drotom nie wplacil to jest jeden cyrkiel wolny
        Last edited by Pawel S.; 28.11.2012, 12:29.

Skomentuj

meldujcie kto dostal przesylke
          wiem ze mati juz dostal

Skomentuj

Dzięki Pawle, ja też dzisiaj odebrałem.

Skomentuj

dotarła paczka, swietna robota :)

Skomentuj

Witam
                Trochę przespałem zamówienie... Dopiero co kupiłem frezarke Graphite 716 i chciałbym do niej cyrkiel Może zostało coś nieodebranego albo ma ktoś odstąpić w cenie zakupu ? Na nowe zamówienie to sie zapewne nie doczekam i prędzej zrobie cos ze sklejki :)
                Pozdrawiam.

Skomentuj

zmierz dokladnie wymiary stopy i rozstaw pretow
                  to olbrzym, ale wydaje mi sie ze stope ma dziwnie mala

Skomentuj

Dzięki za odzew. Tego graphita kupilem ale jeszcze do mnie nie dotarł powinien być jutro lub pojutrze. Jak frezarka dojedzie to dam znać z wymiarami.

Skomentuj

OK frezarka (GRAPHITE 59g716) już w domu oczywiście przed świętami kurier wędrował z paczą 2 dni:/
                      Na szybko zmierzyłem miarką i podstawa ma 17.4x13.9 a rozstaw prętów 10.5 średnica na oko wygląda na 8mm Suwmiarkę zostawiłem i siostry jak cos to wieczorem mogę się upewnić. Czy te wymiary pasuja do waszego cyrkla?

Skomentuj

niestety trzeba zrobic nowy
                        zdobac suwmiarke i dokladnie zmierz rozstaw pretow itp

Skomentuj

http://www.m-powertools.com/products...-ah-review.htm

http://www.youtube.com/watch?v=gdGQi22kUC8

Ciekawy motyw, ale koszta zrobienia pewnie już dużo większe.

Skomentuj

regulacje srubami sa fajne. jednak nie kazdy potrafi z tego kozystac...

ale te "szablony" aluminiowe do frezowania prostokatow musze sobie kupic

Skomentuj

Szablon fajna sprawa ale ja przesadziłem z długością (1m). Sądziłem, że będę prowadził frezarkę całą stopą ale lepiej jest z tuleją kopiującą. Nie potrzebuję takich skrzydeł więc skracam profile do 50cm i będę miał drugi szablon. Muszę odesłać do firmy która mi to cięła i montowała zamki (zrobią to dokładnie). Drugi będzie raczej na handel, może będziesz zainteresowany?

Efekt prac:

Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                                Drugi będzie raczej na handel, może będziesz zainteresowany?
                                Ja chce, ja chce :) Od razu bym Ci przelał też za wkręty :)
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                                  Drugi będzie raczej na handel, może będziesz zainteresowany?
                                  bardzo chetnie - ale niestety teraz ciezko z kasa :/ no chyba ze cena dobra?
                                  i tez myslalem o 2 profilach po 1m - przydaja sie przy zabudowach w garazu

Skomentuj

Nie na temat...

Pogadamy o tym na PW jak już będzie drugi szablon. Przewiduję dopiero styczeń 2013r :)

Skomentuj

to moze zbiorowe zamowienie takich szablonow po nowym roku?:))

Skomentuj

Chętnie. Konradzie, jaki to mniej więcej koszt (orientacyjnie) ?

Skomentuj

Zamawiałem te profile kilka miesięcy temu. Za 5m (4x1m + 1m zapasowy), 4 zamki, docięcie i otwory. Zapłaciłem ok 150 zł + przesyłka. Tak więc krótszy 4x0,5m + zamki z przesyłką powinien kosztować mniej niż 100zł. Może Paweł ma ochotę zorganizować zbiorowe zamówienie ja nie mam czasu ani cierpliwości :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X