Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

troche grube te profile... ale cena dosc dobra
    u mnie tez ciezko teraz z czasem bedzie, ale jak znajda sie chetni i nie beda narzekac na czas...

Skomentuj

cyrkle sprzedane
      jak zbierze sie 3 chetnych to zamawam. tym razem przedplata bo nie stac mnie na kupowanie na zapas

Skomentuj

Jak tylko dostanę makteca i zmierze stopke to będę pierwszy

Skomentuj

Witam wszystkich,
          100% zdecydowania na cyrkiel do graphite 59G716.

Skomentuj

Maktec stopa 110x145 i pręty f=8mm a środek prętów 85, a rozstaw 75 x 93 czyli pewnie standard

Tak więc można przyjąć :

1. erty0203 - 100% zdecydowania na cyrkiel do graphite 59G716
            2. szastal - cyrkiel z prętami do maktec MT361

Skomentuj

Też jestem chętny GRAPHITE 59G716 rozmiar stopki 14x17,5cm
              rozstaw prętów od zewnątrz 11.2 pręty fi 8mm czyli roztaw środka 10,4

---------- Post dodany o 12:59 ---------- Poprzedni post o 12:42 ----------

3. mariuszbd - cyrkiel bez prętów do graphite 59G716

Skomentuj

mozesz dla pewnosci dac jeszcze zdjecie stopy frezarki? widok od dolu

Skomentuj

Koledzy mają tą samą frezarkę co ja i też tutaj brałem cyrkiel ale niestety nie pamiętam na której stronie tematu były zdjęcia wymiarów :P

Skomentuj

to ja go juz robilem? az poszukam

---------- Post dodany o 10:47 ---------- Poprzedni post o 10:46 ----------

faktycznie, znalazlem

jakies uwagi, sugestie, poprawki?

Skomentuj

To ja mam prośbę do Ciebie Pawle, czy mogłabyś podać mi rys techniczny tego cyrkla jeżeli go posiadasz? Chciałbym wykonać że jednego kawałka stali, oczywiście prowadnice będą wkrecane. Będzie to frezowane na CNC. A że moja frezarka jest teraz daleko, to nie mam jak zwymiarować. Twój rys posłużył by mi jako wzór do ściągnięcia głównych wymiarów. Oczywiście jak będzie potrzeba, to pokarze gotowy wyrób.
                      Z góry dziękuję :-)

Skomentuj

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez hand Zobacz posta
                        ...czy mogłabyś podać...
                        ........
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ale do jakiej frezarki? Bylo juz kilka typow i one sie troche roznily
                          Ale ogolna zasada pokazana jest na filmiku na yt

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                            Nie na temat...

........
                            Sorry, autouzupełnianie :-P

---------- Post dodany o 18:06 ---------- Poprzedni post o 17:52 ----------

allegro.pl/nowa-frezarka-1020-watt-fv-vat-i2949964415.html
                            tego typu
                            Stopka jest identyczna.

Skomentuj

Witam
                              Na 100 % jestem chętny na cyrkiel
                              Wymóg mam jeden aby pasowała do marketówek (skil,topex,verto,black & decer i inne ) powód jest jeden jak będe miał cykiel to kupuję frezarkę
                              pozdro

Skomentuj

ktos jeszcze?
                                bo wysylam zamowienie!

2szt graphite
                                2szt standard?

---------- Post dodany o 21:22 ---------- Poprzedni post o 21:00 ----------

kto chce do tego jeszcze prety?
                                bo nie wiem czy zamawiac

Skomentuj

mi zamów z prętami do graphite

Skomentuj

3. mariuszbd - cyrkiel bez prętów do graphite 59G716
                                    4. tom3kk - cyrkiel bez pretow do "standard" (gadalismy :-))

Skomentuj

Jeszcze ja! Wstrzymaj się. Jutro pomierzę, dogadamy się przez PW/gg.

Skomentuj

Paweł ja mam pytanie:
                                        odkupiłem od Konrada cyrkiel Twojej roboty i mam po ok 8-10mm luzu z każdej strony stopy - tak ma być, czy robiłeś na styk?
                                        ogólnie baz problemu da się frezować i trzyma wymiar tylu przy ostawianiu trzeba dokładnie, symetrycznie ułożyć sprzęt.

jak powinno być? w razie czego można by przy nowym zamówieniu wymienić się)

Skomentuj

Zamieszczone przez onckar Zobacz posta
                                          Jeszcze ja! Wstrzymaj się.
                                          standardowych i szerszego zamowilem wiecej
                                          jak jeszcze cos innego to sie dosle plik

Zamieszczone przez mIKI Zobacz posta
                                          Paweł ja mam pytanie:
                                          odkupiłem od Konrada cyrkiel Twojej roboty i mam po ok 8-10mm luzu z każdej strony stopy - tak ma być, czy robiłeś na styk?
                                          tak ma byc. pisalem o tym kilka razy ale napisze jeszcze raz
                                          ustawiles sobie na oko srednice, powiedzmy +/- 1mm. frezujesz i mierzysz ile wyszlo. wyszlo za male o 0,3mm.
                                          odkrecasz pret blizej siebie (majac frezarke przed soba a os obrotu po lewej stronie) i pchasz frezarke minimalnie od siebie. przykrecasz pret i znowu frezujesz
                                          przyciagajac frezarke do siebie masz regulacje "na minus"
                                          taki tam bajer

Skomentuj

Czaruję...
                                          X