Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

info mam, ale wole nie pisac bo znowu sie nie wyrobi

dorobilem dla spawaczy prosty przyrząd do spawania koleczkow w pionie. mam nadzieje ze przyspieszy to prace

Skomentuj

Jak by się udało to wezmę 1 komplet standard + pręty (z tych domówionych)

Skomentuj

za kazdym razem jak mialem kontakt z kolega to domawialem wiecej
        zobaczymy ile zrobi, i kiedy je dostane

---------- Post dodany 11.02.2014 o 00:34 ---------- Poprzedni post 09.02.2014 o 18:23 ----------

mam cyrkle

4x graphite + 1szt poprawiona (bebok, niebieski, elliero) - wolne 2szt
        7x standard (dominikstein, dragon, birtuin, kaman777 ??, marcco.life ??, turecki ??) - wolna 1szt, o ile zainteresowani wplaca
        5x szeroki (isabel, wiesiek9990, k0mii, dolphin ??, glovax ??) - wolne 3szt z dodatkowymi otworami
        3x szeroki + maktec

chcialem zeby to wygladalo lepiej i zamowilem ladne koleczki
        niestety u kolegi w firmie pojawil sie nowy sprzet i zamiast graweru wypalilo otwor. wiec mimo ze mamy ladne koleczki to psuje wyglad spaw na tym otworze :/
        trzeba bedzie to sobie wyszlifowac (nie mam szlifierki katowej)

niestety blad tez sie wkradl w plik cyrkla do graphite. nie wiem jak to sie stalo, ale kolega wypalil plik zprzed poprawek.
        wiec te cyrkle sa rozginane, nacinane i znowu zaginane. troche gorzej wyglada, ale wazne ze da sie go uzyc

zdjecia jutro

Skomentuj

ja też jeden standart

Skomentuj

Spaw to nie problem. Wysyłaj cyrkiel bez poprawiania - oszlifuję sobie.

Skomentuj

Witam. Jest jeszcze wolny standard bez prętów. ?

Skomentuj

Wyglada na to ze nie. Zobaczymy jak zapakuje kto nie wplacil

Skomentuj

Ok. Czekam na info.

Skomentuj

Paweł, będą w tym tygodniu cyrkle ? Nie wiem czy poczekać czy składac cyrkiel ze sklejki

Skomentuj

cyrkle juz mam!
                      tylko nie mam jak wysylac bo mam teraz daleko po styropian i koperty a rowerem tego nie przewioze :(

Skomentuj

Pawel. Jak będziesz miał nadwyżkę to ja chętnie wezmę bez prętów.

Skomentuj

Jaki byłby w tym momencie czas oczekiwania na cyrkiel standardowy bez prętów?

Czy ten cyrkiel rzeczywiście ma ponad 70cm długości?Tak wynika z rysunku:

Skomentuj

Przecież tam podana jest średnica a nie promień :)
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                              Przecież tam podana jest średnica a nie promień :)
                              Racja, ale jakoś zasugerowałem się tymi strzałkami. :P

Skomentuj

Kurczę, zaspałem, zaspałem :(. Załapię się jeszcze na sam cyrkiel ?

Skomentuj

Zamieszczone przez asmod Zobacz posta
                                  Kurczę, zaspałem, zaspałem :(. Załapię się jeszcze na sam cyrkiel ?
                                  Jakby co, to i tak jesteś drugi, ja pytałem 2 godziny wcześniej :) Ale coś czuje że poczekamy parę tygodni :(

Skomentuj

bede kombinowal jak zapakuje obecne cyrkle
                                    na jutro jestem umowiony z transportem

Skomentuj

Zamieszczone przez zygmunt727 Zobacz posta
                                      Jakby co, to i tak jesteś drugi, ja pytałem 2 godziny wcześniej :) Ale coś czuje że poczekamy parę tygodni :(
                                      Chyba trzeci ja pytalem 5 i 2 dni wcześniej. ;-)

Skomentuj

1. Bebok - cyrkiel do Graphite 59G716 + pręty - wplacone, zapakowane. wyslane
                                        2. niebieski - cyrkiel do Graphite 59G716 + pręty - wplacone, zapakowane. wyslane

3. dominikstein - cyrkiel standard + pręty - wplacone, zapakowane. potwierdzony adres. wyslane
                                        4. dragon - cyrkiel standard + pręty - wplacone, zapakowane. potwierdzony adres. wyslane
                                        5.
                                        6. isabel - cyrkiel szeroki do Bosch 1400 ACE + pręty - wplacone, zapakowane. wyslane
                                        7. El_liero - cyrkiel niestandardowy (do Graphite 59G716 + pręty ? ) - wplacone, zapakowane. potwierdzony adres. wyslane
                                        8. wiesiek9990 - cyrkiel szeroki do Dexter Power M1R - wplacone, zapakowane. rozumiem ze mialy byc tez prety? wyslane
                                        9. k0mii - cyrkiel do BOF1300 + pręty (wymiary stopa szeroka 130mm, rozstaw prętów od środka pręta mierząc 84mm.) - wplacone, zapakowane. potwierdzony adres. wyslane
                                        10. birtuin - standard + prety - wplacone, zapakowane. potwierdzony adres. wyslane
                                        11. turecki - standard + prety - wplacone, zapakowane. potwierdzony adres. wyslane
                                        12. Adikob - standard bez pretow! - wplacone, zapakowane. potwierdzony adres. wyslane

13. glovax - szeroki + prety - wplacone, brak pretow (beda w sobote). potwierdzony adres

pozostalych prosze o informacje czy adres z przelewu czy inny

zostalo:
                                        2x standard
                                        2x graphite
                                        3x szeroki + maktec
                                        1x festoole

obowiazuje kolejka:
                                        kaman777
                                        dolphin123 (czy juz wyslalem?)
                                        marcco.life
                                        blondiG
                                        zygmunt727
                                        asmod

---------- Post dodany o 23:41 ---------- Poprzedni post o 22:56 ----------

czyli jutro wysylam 7 cyrkli

Skomentuj

Witam. Tak jak już wcześniej pisalem jezeli załapię się na standart bez prętów to proszę mnie uwzględnić. Czekam na info czy się zalapalem. :-)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X