Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez tao84 Zobacz posta
    Z tego co widziałem to "szerokie cyrkle" mają ok 200 mm szerokości - czy takie planujecie zamówić?
    przy takiej szerokosci to juz lepiej zamowic grubsza blache, ale juz bez tych bocznych "skrzydelek"
    wtedy mozesz zamowic wezszy = tanszy

Skomentuj

Czy o te ,, skrzydełka " nie opiera sie frezarka ?

Skomentuj

nie - frezarka wchodzi w "rynienke"
        te boki podniesione sa wylacznie dla zwiekszenia sztywnosci calej konstrukcji
        jak damy blache np 3mm to juz bedzie na tyle sztywne, ze nie bedzie potrzeba wyginac tych bokow.
        wtedy wystarczy szerokosc niewiele wieksza niz rozstaw pretow

w grubszej blaszce mozna juz sie pokusic o wkrecenie srubki a nie spawanie kolka

Skomentuj

Panowie, jestem zainteresowany kompletnym cyrklem w wąskiej wersji.
          Trzeba czekać na chętnych, czy też jest coś na stanie ?

Pozdrawiam

Skomentuj

standard mam ciagle na stanie

35zl + 15zl prety + 10,5zl wysylka z pakowaniem

Skomentuj

Pawle,
              akceptuję. Szczegóły wysyłam w PW.

Skomentuj

Piszę się na szeroki jak tylko będzie możliwość zamówienia zbiorowego.
                Proszę Hermesa lub inną osobę, która będzie je zamawiała o wyraźne info na wątku....

Skomentuj

Hermes i jak te cyrkle ?

Skomentuj

Wczoraj rozesłałem 2 sztuki, dziś nadam kolejną i jutro ostatnią.
                    Jeśli odzew będzie pozytywny zastanowimy się nad kolejnym zamówieniem.

Moja frezara Boscha gnije w serwisie i nie mam jak sprawdzić cyrkli
                    marcinsywala.pl
                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jakbyś zbierał osoby i by ci się chciało, to i ja na szeroki się piszę.

Skomentuj

I ja na szeroki :)

Skomentuj

To zróbcie listę chętnych na ewentualne kolejne zamówienie szerokich
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

To może jako autor załóż zbiorowe zamówienie? Bo się rozpełznie po wątku. A tak łatwiej kontrolować.

Skomentuj

Sądzę, że tak jak to do tej pory miało miejsce, można zrobić roboczą listę, którą u siebie będę aktualizował i tego byśmy się trzymali.
                              Ciężko będzie zrobić zbiorowe zamówienie bo: cena może ulec zmianie, termin zamówienia jest płynny, nie wiem czy mój "ziomek" będzie miał czas na zrobienie xxx ilości cyrkli. Jest zbyt wiele niewiadomych

Poza tym, cyrkle zamówiłem bo sam potrzebowałem jednego, i grzecznościowo wziąłem ich więcej.
                              marcinsywala.pl

Skomentuj

OK, jak wolisz. Tak czy siak, dzięki za wykorzystanie znajomości :). Jak się szanowna Moderacja nie "czepnie" to:
                                1. micwojc - cyrkiel szeroki 1x

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  Informacja
                                  nowa dostawa cyrkli standard!
                                  Cześć, chętnie przygarnąłbym kompletny standardowy cyrkiel, jeżeli jeszcze są dostępne. Pozdrawiam.

Skomentuj

jest
                                    dane masz w temacie
                                    jak nie chce ci sie szukac to napisz na pw

Skomentuj

1. micwojc - cyrkiel szeroki 1x
                                      1. kaczor189 - cyrkiel szeroki 1x

Skomentuj

Jakiej średnicy jest kołek ?

Skomentuj

Dziś wróciła do mnie frezarka z serwisu.

marcinsywala.pl

Skomentuj

Czaruję...
                                          X