Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jeżeli udostępnione zostaną gerbery to mogę zająć się zamówieniem płytek :)

Skomentuj

Witam
      Ma może ktoś do odsprzedania samą płytkę PCB do filtra i obudowe do odsprzedania?

Skomentuj

Będzie zamówienie na pcb i graty??

Skomentuj

Trzy tygodnie temu wysłałem do LuSzTi zapytanie o zamówienie płytek lub udostępnienie plików do produkcji PCB
          Niestety do dnia dzisiejszego nie odpowiedział
          Może ktoś inny jeszcze może pomóc w tej sprawie ?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Wiadomość wysłałem 30 grudnia 2015 czyli prawie cztery tygodnie temu

Skomentuj

Mógłbym narysować po sesji (za 2 tygodnie), tylko musiałbym rozkręcić swój cleaner i pomierzyć wszystko :)

Skomentuj

Kolega kolmen oczywiście ma za dużo czasu więc nie może zrozumieć, że nie na wszystko ma się czas aby odpowiedzieć, zwłaszcza, jeśli odpowiedź wymaga przygotowania plików do produkcji na nowo, z uwzględnieniem wymagań konkretnego producenta.
              Jak już wybierzecie sobie producenta, albo podacie wytyczne co do gerberów to przygotuję pliki. Nic zrysowywać nie trzeba będzie :)
              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Dziękuję , że się odezwałeś :)
                Musisz przyznać że byłem bardzo cierpliwy :)
                Gerbery mogą być w plikach z rozszerzeniem .pcb .pcbdoc .cam
                To popularne formaty i mam nadzieję że nie będzie to dużym problemem

Skomentuj

Jestem też zainteresowany PCB, mogę załatwić wykonanie PCB w firmie w dobrej cenie ale ilość musi oscylować od 20 szt.

Skomentuj

Zamieszczone przez micha7n Zobacz posta
                    Jestem też zainteresowany PCB, mogę załatwić wykonanie PCB w firmie w dobrej cenie ale ilość musi oscylować od 20 szt.
                    Za duże ograniczenie :)
                    Tam gdzie mam zamiar zamówić wystarczy nawet 10 sztuk aby cena był rozsądna , a jakość wykonania jest naprawdę wysoka

Skomentuj

PCB to jedno, a części zbiorowo czy każdy sam?
                      Wolałbym zbiorowo

Skomentuj

Jak będą zamówione płytki można pomyśleć o częściach :)

Skomentuj

Witam wszystkich:)
                          Również jestem zainteresowany tą listwą.Jeśli będzie robione zamówienie to sie piszę:)

Skomentuj

Chętni są tylko organizatora nie widać....

Skomentuj

Zamieszczone przez Damian89 Zobacz posta
                              No przecież jestem :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Damian89 Zobacz posta
                                Napisałem chyba wyraźnie , że jeżeli LuSzTi udostępni pliki mogę zająć się zamówieniem PCB oraz zorganizowaniem zbiorowego zamówienia na części :)
                                Już sporo ponad miesiąc oczekuję na ten strasznie pracochłonny gest z jego strony
                                Może pliki zostały utajnione ?
                                Rzeczywiście chyba pozostanie skorzystanie z oferty kolegi piglet11

Skomentuj

Ma ktoś zdjęcia i wymiary tej płytki?

Skomentuj

http://krzysiek.lusztak.pl/upload/produkcja-filtr.zip
                                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

kolmen jak w końcu ? Ty zajmiesz się zamówieniem czy ja mam to zrobić?

Skomentuj

A jest szansa na wstępne szacowanie kosztu części?
                                        Później nie będzie problemu z niezdecydowanymi.

Skomentuj

Koszt części będzie znany dopiero gdy powstanie i ustali się lista
                                          W poprzednich zamówieniach komplet części + obudowa wahał się pomiędzy 200 a 250 zł
                                          Pierwotnie miałem zamiar zająć się tylko organizowaniem płytek i podzespołów elektronicznych
                                          Jednak wpadłem na pewien pomysł , który może pomóc zredukować koszt obudowy
                                          Będzie się to wiązało z przeprojektowaniem płytki na inny wymiar
                                          W chwili obecnej proponuję wpisywać się na listę , tak aby było wiadomo ile osób jest zainteresowanych zamówieniem

Otwieram listę

1 . kolmen - 4 kpl

Skomentuj

Czaruję...
                                          X