Jeżeli udostępnione zostaną gerbery to mogę zająć się zamówieniem płytek :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zamówienie na części do Power Cleaner by Yoshi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Trzy tygodnie temu wysłałem do LuSzTi zapytanie o zamówienie płytek lub udostępnienie plików do produkcji PCB
Niestety do dnia dzisiejszego nie odpowiedział
Może ktoś inny jeszcze może pomóc w tej sprawie ?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Wiadomość wysłałem 30 grudnia 2015 czyli prawie cztery tygodnie temu
Skomentuj
-
Kolega kolmen oczywiście ma za dużo czasu więc nie może zrozumieć, że nie na wszystko ma się czas aby odpowiedzieć, zwłaszcza, jeśli odpowiedź wymaga przygotowania plików do produkcji na nowo, z uwzględnieniem wymagań konkretnego producenta.
Jak już wybierzecie sobie producenta, albo podacie wytyczne co do gerberów to przygotuję pliki. Nic zrysowywać nie trzeba będzie :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez micha7n Zobacz postaJestem też zainteresowany PCB, mogę załatwić wykonanie PCB w firmie w dobrej cenie ale ilość musi oscylować od 20 szt.
Tam gdzie mam zamiar zamówić wystarczy nawet 10 sztuk aby cena był rozsądna , a jakość wykonania jest naprawdę wysoka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Damian89 Zobacz postaChętni są tylko organizatora nie widać....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Damian89 Zobacz postaChętni są tylko organizatora nie widać....
Już sporo ponad miesiąc oczekuję na ten strasznie pracochłonny gest z jego strony
Może pliki zostały utajnione ?
Rzeczywiście chyba pozostanie skorzystanie z oferty kolegi piglet11
Skomentuj
-
Koszt części będzie znany dopiero gdy powstanie i ustali się lista
W poprzednich zamówieniach komplet części + obudowa wahał się pomiędzy 200 a 250 zł
Pierwotnie miałem zamiar zająć się tylko organizowaniem płytek i podzespołów elektronicznych
Jednak wpadłem na pewien pomysł , który może pomóc zredukować koszt obudowy
Będzie się to wiązało z przeprojektowaniem płytki na inny wymiar
W chwili obecnej proponuję wpisywać się na listę , tak aby było wiadomo ile osób jest zainteresowanych zamówieniem
Otwieram listę
1 . kolmen - 4 kpl
Skomentuj
Skomentuj