Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak z dziećmi... no wydawało mi się że na szybkości podjęliśmy decyzję o wykonaniu na nowo z tym baniakiem?

Czy mylę pojecia ?

Jest inna jeszcze propozycja- która była by już taka naprawdę super.
    Obecne transformatorki by Państwo nam odesłali, a my byśmy je sobie rozpruli, dodali ekrany i dodatkowo włożyli w obudowę metalową. (karta katalogowa w załączeniu) i zalali.
    To już by był pełen profesjonalizm. Obudowy dodatkowo dawały by ochrony transformatorom.
    Proszę to przemyśleć Proszę mi wierzyć- dodamy te ekrany. Potwierdziliśmy to z naszym technologiem, że jak najbardziej możliwość taka jest."
    Panowie jestem po rozmowie z Project Menagerem, trafa jutro ode mnie zabierają, równolegle otrymam pełną specyfikację od technologów co zrobią. Zerwanie uzwojeń, nowa impregnacja rdzenia nowe uzwojenia z nowym drutem i ekranamy, chcemy zalane będa zalane w puszce nie to nie
    Zamieszczone przez gi Zobacz posta
    Jak dla mnie w sumie wszystko jedno, mogą być zalane, mogą być jak w zamówieniu.
    Zamieszczone przez AGD Zobacz posta
    Zibi - jestem za
    Zamieszczone przez micha7n Zobacz posta
    Jesli w ramach tego zamówienia zaleją trafo i dodadzą puszke, jestem za. Zawsze to plus.
    Zamieszczone przez AdamAudio Zobacz posta
    Najważniejsze że nawiną nowym drutem, jak jeszcze zaleją i dadzą puszkę to idę na to.
    dalej mam wymieniać?

Posłać im tam za przeproszeniem parę kurew żeby robili jak na firme przystało i po temacie.
    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
      Jak z dziećmi... no wydawało mi się że na szybkości podjęliśmy decyzję o wykonaniu na nowo z tym baniakiem?

Czy mylę pojecia ?

dalej mam wymieniać?

Posłać im tam za przeproszeniem parę kurew żeby robili jak na firme przystało i po temacie.
      I ten mail to były te k$$$$ :)
      Last edited by dolphin123; 17.06.2014, 16:16.

Skomentuj

Kur... pomagają, trafa w wersji jakie zamówiliśmy mogą być w przyszłym tygodniu u mnie. Na wersje z kubkami stalowymi musimy czekać ~5tygodni ze względu na produkcję samych kubków. Kasę mogą nam oddać szybciej:)

Skomentuj

Wiec chyba wszyscy zgodza sie z opcja ze w przyszlym tygodniu powinny byc u zibiego, i dalej u nas.

Pytanie czy w ramach ogolnej rekompensaty za caly 'cyrk' mogliby nam doslac kubki stalowe za te 5 tygodni. A co kazdy sobie juz z nim zrobi to jego sprawa. Mysle ze bylaby to dobra opcja.

Skomentuj

Dobry pomysł z tym abyśmy dostali trafa w tydzień i a kubek za 5 tyg...

Możesz Zibi dać taką propozycje :)
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Tak zrobię. Ogólnie mocno mnie denerwują. panowie Kubki to kolejna wysyłka do was i moje pakowanie a juz teraz niektórzy nawet nie wpłacili przysłowiowych 2zł na taśmę. W obecnej sytuacji jestem mocno poirytowany i najchętniej zażądałbym gotówki.

Skomentuj

To moze taka opcja zibi ze kubki od noratela odbierzesz, a kto bedzie chcial zrobi przelew na przesylke i tyle.

Skomentuj

Ta opcja jest najlepsza, bierzemy trafa a jak ktoś będzie chciał kubki to dopłaci za dodatkową przesyłkę.
                  Zwrot gotówki i zamówienie transformatorów w innej firmie to niestety kolejne tygodnie czekania.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                    Tak zrobię. Ogólnie mocno mnie denerwują. panowie Kubki to kolejna wysyłka do was i moje pakowanie a juz teraz niektórzy nawet nie wpłacili przysłowiowych 2zł na taśmę. W obecnej sytuacji jestem mocno poirytowany i najchętniej zażądałbym gotówki.
                    Przepraszam, że się wtrącam ale korzyści są zbiorowe a kłopoty zawsze organizatora.
                    Dziwi mnie jak co niektórzy myślą że oddasz im ich kasę. Albo kasa dla wszystkich albo trafa. Zamówienie było na ileś traf i są one wszystkie razem traktowane jako jeden produkt bo chyba nie masz nascie faktur.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                      Kur... pomagają, trafa w wersji jakie zamówiliśmy mogą być w przyszłym tygodniu u mnie. Na wersje z kubkami stalowymi musimy czekać ~5tygodni ze względu na produkcję samych kubków. Kasę mogą nam oddać szybciej:)
                      Czy ten tydzień to już ostateczny termin czy zrobi się w tego kolejny miesiąc?

Skomentuj

Zamieszczone przez eustachy Zobacz posta
                        Czy ten tydzień to już ostateczny termin czy zrobi się w tego kolejny miesiąc?
                        Dziś moja szklana kula poszla spać...

Skomentuj

Ja tam mogę poczekać mi się tak mocno nie śpieszy.
                          Jeżeli mają sprzęt do tego to robienie stalowych kubków 5 tygodni to chyba jakiś żart. Pewnie muszą zlecić zewnętrznej firmie.

Skomentuj

Jestem za dostaniem traf, kubek dla mnie mało ważny.

Skomentuj

Jak wyżej
                              marcinsywala.pl
                              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

+1

Szkoda to przeciągać, najwyżej jeżeli się zgodzą to doślą później.

Skomentuj

Ja również za.

Skomentuj

Mi też te kubki niepotrzebne.

Skomentuj

trafo na przyszły tydzień - z kubkami się nie pali ....

jeżeli podeślą te kupki za te 5 tygodni a ktoś ich nie będzie chciał - z przyjemnością je przygarnę :) mam kilka kiepskich traf które chętnie w nie wskoczą

pozdrawiam

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Zamieszczone przez Szakal Zobacz posta
                                        kupki
                                        hehehe :)
                                        Sorry ale to było silniejsze ode mnie :P

Skomentuj

Szybka decyzja Panowie. Bierzemy wszyscy te trafa co mają być za tydzień (Pierniczyć noratel i ich kubki - nie wierze żebyśmy je w ogóle dostali ) albo wszystkim zwracają kasę i do toroidów. Krótka Piłka...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X