Jak z dziećmi... no wydawało mi się że na szybkości podjęliśmy decyzję o wykonaniu na nowo z tym baniakiem?
Czy mylę pojecia ?
dalej mam wymieniać?
Posłać im tam za przeproszeniem parę kurew żeby robili jak na firme przystało i po temacie.
Czy mylę pojecia ?
Jest inna jeszcze propozycja- która była by już taka naprawdę super.
Obecne transformatorki by Państwo nam odesłali, a my byśmy je sobie rozpruli, dodali ekrany i dodatkowo włożyli w obudowę metalową. (karta katalogowa w załączeniu) i zalali.
To już by był pełen profesjonalizm. Obudowy dodatkowo dawały by ochrony transformatorom.
Proszę to przemyśleć Proszę mi wierzyć- dodamy te ekrany. Potwierdziliśmy to z naszym technologiem, że jak najbardziej możliwość taka jest."
Obecne transformatorki by Państwo nam odesłali, a my byśmy je sobie rozpruli, dodali ekrany i dodatkowo włożyli w obudowę metalową. (karta katalogowa w załączeniu) i zalali.
To już by był pełen profesjonalizm. Obudowy dodatkowo dawały by ochrony transformatorom.
Proszę to przemyśleć Proszę mi wierzyć- dodamy te ekrany. Potwierdziliśmy to z naszym technologiem, że jak najbardziej możliwość taka jest."
Panowie jestem po rozmowie z Project Menagerem, trafa jutro ode mnie zabierają, równolegle otrymam pełną specyfikację od technologów co zrobią. Zerwanie uzwojeń, nowa impregnacja rdzenia nowe uzwojenia z nowym drutem i ekranamy, chcemy zalane będa zalane w puszce nie to nie
Zamieszczone przez gi
Zobacz posta
Zamieszczone przez AGD
Zobacz posta
Zamieszczone przez micha7n
Zobacz posta
Zamieszczone przez AdamAudio
Zobacz posta
Posłać im tam za przeproszeniem parę kurew żeby robili jak na firme przystało i po temacie.
Skomentuj