Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie nie wysłałem do 4 osób które nie potwierdziły mi adresu na maila. 19 wracam do Polski dopiero wtedy będę mógł rozesłać.

Skomentuj

Moje 2 sztuki tez dotarly. Dzieki zibi za zbiorówke, troche zamieszania bylo ale udalo sie w koncu.

Skomentuj

Do mnie doszło trafo, wszystko w komplecie, trafo nie uszkodzone.

Ubolewam, że nie jest to taka wersja na jaką wstępnie się deklarowaliśmy i wyprowadzenia uzwojeń mogłyby dłuższe.
        Dzięki
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jak tam dj_zibi wróciłeś już z urlopu.
          Kiedy można się spodziewać wysyłki ?

Skomentuj

Czy ktoś wie jak nawiązać kontakt z Zibim?

Skomentuj

Myślę że jak wróci i będzie miał czas to się odezwie
              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Panowie w poniedziałek wtorek rozeźle reszte(chyba zostały 4) trafa. Prosze o podanie adresów na PW Ci co jeszcze nie otrzymali traf. Z urlopu wróciłem w poniedziałek... a co można długo :)

Wito twój adres mam reszty niestety nie!!
                Last edited by dj_zibi; 30.07.2014, 18:50.

Skomentuj

a co z obiecanymi kiedyś przez Noratel kubkami na trafa ?

Skomentuj

Zibi zlituj się! Mija kolejne 2 tygodnie, a trafa nie ma.
                    Końcem miesiąca jadę na urlop, a chciałbym odebrać przesyłkę osobiście.

Skomentuj

Transformator z Noratela jest tak dobry, że dzwiedziu sprzedał go w kilka dni po otrzymaniu. I to wszystko dlatego, że pomimo swoich super wielkości i super jakości rdzenia... zwyczajnie buczało. I tak o to wrócił do transformatorów z toroidy.pl :P
                      Last edited by .3lite; 13.08.2014, 16:14.

Skomentuj

To nie było buczenie a delikatne mruczenie, które i tak jest o wieeeele cichsze niż trafa z toroidów w wersji zwykłej.
                        Po za tym miałem okazje wymienić za dopłatą na te:

Z drugiej strony nie zmienia to faktu że powinno być bezgłośne.

Skomentuj

Zamieszczone przez wito33 Zobacz posta
                          Zibi zlituj się! Mija kolejne 2 tygodnie, a trafa nie ma.
                          Końcem miesiąca jadę na urlop, a chciałbym odebrać przesyłkę osobiście.
                          Zlituje się dla waszej 3/4ki i je w końcu nadam jak w końcu wrócę do normalności w robocie. Już niedługo myślę ze do 20/21 wszyscy czyli o ile pamiętam ostatnie 3/4 osoby je dostaniecie:)

.3lite proszę Cię ja bardzo zlituj się i po chłopsku zamknij się w sprawie zamówienia traf które Cię nie dotyczy. Tak trafa noratela są złe i do dupy i nic Ci do tego bo nie brałeś udziału w zamówieniu i nie życzę sobie byś tu cokolwiek pisał. Nie obsmarowałem Cię w Twoim temacie zamówienia kitów które według mnie sa lekko mówiąc mało pewne, źle spakowane, źle wysłane i za drogie.... nie jest to tylko moje zdanie wiec lepiej zamilcz i klep dalej Acu w domowym zaciszu.

Skomentuj

Hmm chyba trzeba sprawdzić swoje ... Lekko mówiąc lipa by była jak by buczało :/

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                              .3lite proszę Cię ja bardzo zlituj się i po chłopsku zamknij się w sprawie zamówienia traf które Cię nie dotyczy. Tak trafa noratela są złe i do dupy i nic Ci do tego bo nie brałeś udziału w zamówieniu i nie życzę sobie byś tu cokolwiek pisał. Nie obsmarowałem Cię w Twoim temacie zamówienia kitów które według mnie sa lekko mówiąc mało pewne, źle spakowane, źle wysłane i za drogie.... nie jest to tylko moje zdanie wiec lepiej zamilcz i klep dalej Acu w domowym zaciszu.
                              Ale ja nic nie wspomniałem o organizacji i o Twoim zamówieniu. Moje problemy są tylko i wyłącznie do Noratela, a Ty wpadasz w panikę jakbym Cię obrażał. Tak, te transformatory są do dupy - są za duże, buczą i są po prostu drogie. A jeśli chodzi o zamilczenie - pyskować to możesz do matki, nie do mnie.

I przy okazji - mam prawo się wypowiadać w tym temacie ponieważ wzmacniacz od kolegi Hermes'a ja będę składać z mojego kitu i transformatorem Noratela (Twoje zamówienie).
                              Last edited by .3lite; 13.08.2014, 17:41.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                Ale ja nic nie wspomniałem o organizacji i o Twoim zamówieniu. Moje problemy są tylko i wyłącznie do Noratela, a Ty wpadasz w panikę jakbym Cię obrażał. Tak, te transformatory są do dupy - są za duże, buczą i są po prostu drogie. A jeśli chodzi o zamilczenie - pyskować to możesz do matki, nie do mnie.

I przy okazji - mam prawo się wypowiadać w tym temacie ponieważ wzmacniacz od kolegi Hermes'a ja będę składać z mojego kitu i transformatorem Noratela (Twoje zamówienie).
                                Mimo wszystko proszę bys się uprzejmie zamknął i zajął się swoimi za drogimi, źle zapakowanymi i podrobionymi kitami. Taka mała prośba ode mnie po przeanalizowaniu tego co robisz w tym temacie od początku.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                                  Mimo wszystko proszę bys się uprzejmie zamknął i zajął się swoimi za drogimi, źle zapakowanymi i podrobionymi kitami. Taka mała prośba ode mnie po przeanalizowaniu tego co robisz w tym temacie od początku.
                                  Co konkretnie jest "podrobione" ?

Skomentuj

gi za dużo teorii mało praktyki bierz w łapie wzmak i odpalaj
                                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                                      gi za dużo teorii mało praktyki bierz w łapie wzmak i odpalaj
                                      Jasne, ale dopiero po 25-tym.

Skomentuj

Hmm poczytałem etykietę trafa dokładnie i czegoś nie rozumiem, miało być 46-0-46/55-0-55/18-0-18 a wychodzi na to, że jest 46-0-92/55-0-110/18-0-36 ?

Skomentuj

źle odczytujesz: przykład
                                          0-46-92 wyprowadzenia BN-RD-VT (kolory) napięcia podają licząc od początku zwoju, środek to jest odczep mierząc od środkowego kabelka koloru RD masz 46-0-46 tak samo z pozostałymi napięciami

Kierunkami strzałek się nie sugerować, mamy do czynienia z prądem przemiennym, obrazek na szybko zmalowany w paint.
                                          Last edited by jaman7; 14.08.2014, 02:43.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X