Panowie nie wysłałem do 4 osób które nie potwierdziły mi adresu na maila. 19 wracam do Polski dopiero wtedy będę mógł rozesłać.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zbiorowe zamówienie Transfromatorów audio - Accuphase E-450
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Do mnie doszło trafo, wszystko w komplecie, trafo nie uszkodzone.
Ubolewam, że nie jest to taka wersja na jaką wstępnie się deklarowaliśmy i wyprowadzenia uzwojeń mogłyby dłuższe.
Dziękimarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Transformator z Noratela jest tak dobry, że dzwiedziu sprzedał go w kilka dni po otrzymaniu. I to wszystko dlatego, że pomimo swoich super wielkości i super jakości rdzenia... zwyczajnie buczało. I tak o to wrócił do transformatorów z toroidy.pl :PLast edited by .3lite; 13.08.2014, 16:14.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wito33 Zobacz postaZibi zlituj się! Mija kolejne 2 tygodnie, a trafa nie ma.
Końcem miesiąca jadę na urlop, a chciałbym odebrać przesyłkę osobiście.
.3lite proszę Cię ja bardzo zlituj się i po chłopsku zamknij się w sprawie zamówienia traf które Cię nie dotyczy. Tak trafa noratela są złe i do dupy i nic Ci do tego bo nie brałeś udziału w zamówieniu i nie życzę sobie byś tu cokolwiek pisał. Nie obsmarowałem Cię w Twoim temacie zamówienia kitów które według mnie sa lekko mówiąc mało pewne, źle spakowane, źle wysłane i za drogie.... nie jest to tylko moje zdanie wiec lepiej zamilcz i klep dalej Acu w domowym zaciszu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta.3lite proszę Cię ja bardzo zlituj się i po chłopsku zamknij się w sprawie zamówienia traf które Cię nie dotyczy. Tak trafa noratela są złe i do dupy i nic Ci do tego bo nie brałeś udziału w zamówieniu i nie życzę sobie byś tu cokolwiek pisał. Nie obsmarowałem Cię w Twoim temacie zamówienia kitów które według mnie sa lekko mówiąc mało pewne, źle spakowane, źle wysłane i za drogie.... nie jest to tylko moje zdanie wiec lepiej zamilcz i klep dalej Acu w domowym zaciszu.
I przy okazji - mam prawo się wypowiadać w tym temacie ponieważ wzmacniacz od kolegi Hermes'a ja będę składać z mojego kitu i transformatorem Noratela (Twoje zamówienie).Last edited by .3lite; 13.08.2014, 17:41.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaAle ja nic nie wspomniałem o organizacji i o Twoim zamówieniu. Moje problemy są tylko i wyłącznie do Noratela, a Ty wpadasz w panikę jakbym Cię obrażał. Tak, te transformatory są do dupy - są za duże, buczą i są po prostu drogie. A jeśli chodzi o zamilczenie - pyskować to możesz do matki, nie do mnie.
I przy okazji - mam prawo się wypowiadać w tym temacie ponieważ wzmacniacz od kolegi Hermes'a ja będę składać z mojego kitu i transformatorem Noratela (Twoje zamówienie).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaMimo wszystko proszę bys się uprzejmie zamknął i zajął się swoimi za drogimi, źle zapakowanymi i podrobionymi kitami. Taka mała prośba ode mnie po przeanalizowaniu tego co robisz w tym temacie od początku.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postagi za dużo teorii mało praktyki bierz w łapie wzmak i odpalaj
Skomentuj
-
źle odczytujesz: przykład
0-46-92 wyprowadzenia BN-RD-VT (kolory) napięcia podają licząc od początku zwoju, środek to jest odczep mierząc od środkowego kabelka koloru RD masz 46-0-46 tak samo z pozostałymi napięciami
Kierunkami strzałek się nie sugerować, mamy do czynienia z prądem przemiennym, obrazek na szybko zmalowany w paint.Last edited by jaman7; 14.08.2014, 02:43.
Skomentuj
Skomentuj