Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez SowaZ Zobacz posta
    Tak dla info powiem ze kupiłem syma mono za 34 zł
    A ja klapki Kubota stereo za 9zł :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
      Bez urazy ale faktycznie musisz mieć coś ze słuchem..
      albo zwyczajnie słucham muzyki a nie bawię się w audio voodoo, którym tu zaczyna powoli zalatywać...

Nie bardzo wiem co Ty chcesz teraz udowadniać, to że klon e-450 którego budowa pochłonęła mnie prawie 1400 zł (i jest wciąż niedokończony) jest lepszy brzmieniowo od uniampa? To każdy wie.... tak samo każdy wie, że końcówka mocy to tylko jeden z elementów toru audio i całość brzmi tak jak jego najsłabsza część... tak jak napisałem wcześniej, różnice nie są kolosalne, na pewnie nie takie by dyskwalifikować uniampa przy mojej konfiguracji. :)
      Last edited by que_pasa; 12.03.2015, 20:07.

Skomentuj

bg1 nie słuchałem, nie złożyłem, nie wypowiem się. Ja słucham głównie radia, może tak od razu powiem i wszystko się wyjaśni.

rozumiem z Twojego postu, że LM4780 Ci się podoba, źle Ciebie odbieram, czy Ty tak na serio?
        Last edited by que_pasa; 12.03.2015, 20:06.

Skomentuj

Jeszcze nie policzyłem dokładnie. Sorry Panowie.
          Znam natomiast ceny traf od Irka.
          Nieco gorsza wersja to 85PLN
          Lepsze trafka (zero buczenia trafa) 115PLN
          Radiatory będą z Piekarza prawdopodobnie.

Skomentuj

A masz informacje o jakie trafa dokładnie chodzi (napięcie, moc). I jak mam rozumieć to "lepsze" trafo ? Bo z tego co wiem Pan Irek nie bawi się w "gorsze" dostawy. A korzysta z pewnych źródeł.
            Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Bierzcie od Irka, jeśli ma sprawdzonego dostawcę (jak znam życie to ma), bo to g...no które kupilismy przy ostatnim zamówieniu w wielu egzemplarzach brumi niemiłosiernie. A kosztowało 90zł, więc żadna oszczędność.

Skomentuj

Chyba nic z tego nie wyjdzie :(
                Tak więc zamykam.
                que_pasa jeżeli chcesz to mogę Ci skompletować KIT. Tak czy tak zamawiam dla siebie :)

Skomentuj

Brakuje mi do kompletu części tylko PR'ki która by pasowała rozstawem w otwory lutownicze. Mógłby ktoś podać mi namiary na znanym portalu aukcyjnym ( najlepiej ) albo sklepie internetowym do tej części. W większości przypadków nie są podawane wymiary, dlatego jak ostatnio zrobiłem zamówienie i przyszły do mnie te potki nastawne okazało się że nie pasują.

Skomentuj

http://allegro.pl/potencjometr-motaz...292033394.html - sądzę że to coś takiego,ale w 100% pewny nie jestem.

Skomentuj

No właśnie, muszę mieć pewność bo znowu zamówię i będzie kicha

Skomentuj

Sprawdź rozstaw, RM065 - http://www.dipmicro.com/?datasheet=RM065.pdf ma 5x5.

Skomentuj

Powinien być ok. Dzięki

Skomentuj

Czaruję...
                          X