kitu nie dostaniesz ale wszystko jest łatwo dostępne, pisz do Irka na mail i szybko dostaniesz paczkę z pcb, ma tego pewnie sporo
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Kit elementów do wzmacniacza UniAmp 150v2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Witajcie :)
Czy jest może kilku chętnych na zbiorowe zamówienie?
Jestem aktualnie na urlopie i chcę złożyć kilka sztuk dla siebie.
Wiadomo im więcej chętnych tym taniej.
Zamówienie chcę przeprowadzić bardzo szybko. Tj. tydzień na zebranie chętnych i wpłaty - tydzień na dojście części i powitanie paczek w waszych domach.
Dokładną cenę podam jutro - Uni był by na dobrych komponentach lecz bez vodooooo.
Istnieje możliwość zamówienia trzech opcji:
A - PCB + części z listy + elementy typu tulejki podkładki dodatkowe gniazdo i bezp 2A podkładki mikowe pasta
B - Zestaw A + radiator
C - Zestaw B + Transforamtor
Przy tym zamówieniu nie przyjmuję żadnych specjalnych zamówień - zbyt dużo z tym zabawy :/
Lista powinna wygląd
1 - nick - który zestaw - kompletów
Mam nadzieję że kilka osób zbierze się. Na razie termin do końca tego tygodnia - jeżeli osób będzie za mało przedłużę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez que_pasa Zobacz postadaj mi proszę linki do tych "lepszych" konstrukcji od Uniampa
Np: symasym, bg1 ...... bg9 czy e-450, głównie zależy od portfela.
Zamieszczone przez mobias Zobacz postaMoże i brzmienie ciekawsze, ale nie ma wbudowanych zabezpieczeń i zasilacza.
Zabezpieczeń czy zasilaczy to pełno na naszym forum czy w internecie więc w czym problem?
Ale na dzień dzisiejszy to najtańszy, niemal kompletny, dobrze grający wzmacniacz na rynku - i takie też przecież były założenia Irka.Last edited by dzwiedziu; 11.03.2015, 16:32.
Skomentuj
-
Nie na temat...Mam BG9 i VSHA HD w porównaniu do tego Uni to.... mała zabawka. Nie "leży" mi w żaden sposób jego dźwięk. Sprawdza się jako napęd do 17SW Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz postaAle na dzień dzisiejszy to najtańszy, niemal kompletny, dobrze grający wzmacniacz na rynku - i takie też przecież były założenia Irka.
Może jestem głuchy i nie słyszę jakiejś kolosalnej różnicy pomiędzy symasymem, e-450 i uniampem albo reszta sprzętu jest za słaba i dlatego wolę coś co działa tak jak powinno i nadaje się przede wszystkim do użytku na co dzień. Wyrosłem z bawienia się w pakowanie miliona klocków w obudowę, łączenia ze sobą średnio spasowanych układów i naprawiania tego co chwilę. Mój amplituner/odtwarzacz cyfrowy ostatni raz widziałem w środku trzy lata temu, gdy go złożyłem. Jednych bawią ciągłe zmiany, inni chcą tego po prostu używać.
Po 20 latach zabaw z lutownicą człowiek robi się na starość leniwy i szuka prostych działających rozwiązań. Pomijając subiektywne odczucia związane z tzw. "jakością" dźwięku to uniamp jakby nie patrzeć jest jednym z najlepszych autorskich rozwiązań w internecie, na pewno najlepszym na tym forum. Nie wiem w czym Wam przeszkadza to, że inni chcą jeszcze go budować, że od razu krytykujecie zamówienie na niego. Nie chcecie to nie zamawiajcie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaNie na temat...Ile słuchałeś E450?
Skomentuj
Skomentuj