Witam forumowiczów.
Napisałem w wątku że mam kilka kitów SMD do I200 - odpowiedź była tak duża że postanowiłem zająć się zbiorowym zamówieniem.
Więc tak. Lista i ewentualne wpłaty muszą być maksymalnie do 19 lutego.
Wysyłki chciałbym żeby poszły pomiędzy 25.02 a 03.03 już wszystkie.
Części w dużej ilości będą z TME + kilka innych sklepów.
W skład wchodzi wszystko co w liście BOM od Borysa + podkładki + tulejki dystansowe metalowe.
Do tego jeżeli ktoś nie ma płytki a chce takową nabyć to Borys może je do mnie przesłać i ja dodam je do paczki z częściami.
Mogę załatwić też radiatory Fischera 300x120x40 sam taki posiadam.
Transformatory też nie były by problemem.
Wszystko zależy od waszego zapotrzebowania.
Ceny ceny ceny:
PCB to było chyba 130PLN
Radiator z Farnella jakoś poniżej 150PLN
Komplet części wciąż liczę ale na tą chwilę wychodzi około 160PLN a brakuje w tej kwocie kilku drobiazgów oraz podkładek i cewek którymi zajmie się Gavron za co mu serdecznie dziękuję.
Tak więc komplet części wyjdzie poniżej 200PLN. Postaram się podliczyć dokładny koszt pod koniec tygodnia gdy już będzie znana liczba kitów.
Co do zamówienia i pieniędzy - po ostatnich aferach korupcyjnych
do każdego kto mnie o to poprosi mogę wysłać jakieś potwierdzenie tożsamości.
Pomimo małej liczby postów uważam się za zaufanego użytkownika. Nie jest to moje pierwsze zamówienie, wymieniam z ludźmi różne rzeczy, kilka osób/modów zna mnie osobiście.
Proszę wpisywać się na listę i po kilku dniach już będziemy coś wiedzieć co do konkretnej ceny.
Lista w ten sposób
1x KIT 1XPCB 1XRadiator 1xTrafo
Pozdrawiam
Napisałem w wątku że mam kilka kitów SMD do I200 - odpowiedź była tak duża że postanowiłem zająć się zbiorowym zamówieniem.
Więc tak. Lista i ewentualne wpłaty muszą być maksymalnie do 19 lutego.
Wysyłki chciałbym żeby poszły pomiędzy 25.02 a 03.03 już wszystkie.
Części w dużej ilości będą z TME + kilka innych sklepów.
W skład wchodzi wszystko co w liście BOM od Borysa + podkładki + tulejki dystansowe metalowe.
Do tego jeżeli ktoś nie ma płytki a chce takową nabyć to Borys może je do mnie przesłać i ja dodam je do paczki z częściami.
Mogę załatwić też radiatory Fischera 300x120x40 sam taki posiadam.
Transformatory też nie były by problemem.
Wszystko zależy od waszego zapotrzebowania.
Ceny ceny ceny:
PCB to było chyba 130PLN
Radiator z Farnella jakoś poniżej 150PLN
Komplet części wciąż liczę ale na tą chwilę wychodzi około 160PLN a brakuje w tej kwocie kilku drobiazgów oraz podkładek i cewek którymi zajmie się Gavron za co mu serdecznie dziękuję.
Tak więc komplet części wyjdzie poniżej 200PLN. Postaram się podliczyć dokładny koszt pod koniec tygodnia gdy już będzie znana liczba kitów.
Co do zamówienia i pieniędzy - po ostatnich aferach korupcyjnych

Pomimo małej liczby postów uważam się za zaufanego użytkownika. Nie jest to moje pierwsze zamówienie, wymieniam z ludźmi różne rzeczy, kilka osób/modów zna mnie osobiście.
Proszę wpisywać się na listę i po kilku dniach już będziemy coś wiedzieć co do konkretnej ceny.
Lista w ten sposób
1x KIT 1XPCB 1XRadiator 1xTrafo
Pozdrawiam
Skomentuj