Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

I200 - kompletny kit do złożenia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Szczery81 Zobacz posta
    Jeśli znajdzie się ktoś kto pomoże mi i polutuje za mnie (nie mam lutownicy kolbowej/stacji nawet) to ja też bym sie pisał na coś... Totalnie bez pośpiechu z tym lutowanien, takie dla relaksy w wolnym czasie. Ktoś był by tak miły i pomógł?
    Chyba dam ogłoszenie w odpowiednim dziale.
    napisz na pw, może będę w stanie pomóc

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez brainlogout Zobacz posta
    Informacja
    Dziś wieczorem podam konkretną cenę za zestaw.

Czy wszyscy biorący udział w zamówieniu chcą CliffJumper MK2?
    Jest opcja abym połączył to w jedno zamówienie
    Ja jestem za

Skomentuj

Nie chce zrobić bałaganu z wejściówkami. Zaproponowałem tą gdyż Borys pozytywnie się o niej wypowiada, jest nowa, jest w SMD a części poktywają się z tymi z I200.
      Na start idealna :)

Skomentuj

U mnie bez zmian. Tylko KIT i PCB.

Skomentuj

Witam
          Czy przewidziana wejściówka też będzie w formie kit +pcb? Z chęcią pisałbym się na cały komplet IPS i OPS

Skomentuj

Informacja
            Wejściówka Cliffjumper MK2 jest w formie kitu PCB + elementy
            W zamówieniu można zakupić tylko tą wejściówkę.
            Jeżeli ktoś chce przy okazji zakupić inne mogę samo PCB włożyć w paczkę.
            Ceny wejściówek to 19PLN sztuka każdej.

Radiatorów i traf nie będzie. Za małe zainteresowanie

Listę proszę aktualizować w ten sposób:
            1X KIT 1XPCB 1XCliffjumper 1Xinna wybrana wejściówka (samo pcb)

Cena części do Cliffjumpera będzie podana wkrótce ale to i tak już groszowe sprawy myślę :)

Ostateczna cena za zestaw PCB + elementy to okolice 300PLN - dokładną cenę mogę podać dopiero gdy zamkniemy listę bo jest to uwarunkowane ilością zestawów oraz tym że wciąż czekam na odpowiedź kilku sklepów odnośnie rabatu. Do tego będzie trzeba dodać cenę wejściówki.

Czy forumowa brać akceptuje kondy zasilacza marki Hitano lub Jamicon ?

Skomentuj

Akceptuję takie kondki.

Skomentuj

Mogą być te kondy

Skomentuj

Nie lepiej jakieś np nichicony? W tme przy takiej ilości będą tanie a parametry lepsze niż w przypadku powyższych.

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
                    Nie lepiej jakieś np nichicony? W tme przy takiej ilości będą tanie a parametry lepsze niż w przypadku powyższych.

Też byłbym za tym aby były to jakieś nichicony. Jamicony co prawda nie najgorsze ale jak już robić fajny sprzęt to dać lepsze takie jak stosują "lepsi" producenci. Poza tym pewniejsze mi się wydaje pod względem parametrów i trwałości są. :).
                    Last edited by mrc12; 12.02.2017, 14:29.

Skomentuj

Te kondy to tylko zasilania. Reszta wszystko Nichicon i Elna. Te w TME co sa to nie zadne audio tylko zwykle wiec nie wiem czy jest sens doplacac?
                      Prosze o wasza decyzje. W koncu to beda wasze wzmaki

Skomentuj

O jakiej dopłacie mowa? Bo na parę czy paręnaście zł nie leci a świadomość spokojniejsza

Skomentuj

Kondensatory mogą być, ja zostaje przy KIT i PCB.

Skomentuj

Te kondy z tme nichicona niby są zwykłe, tanie, ale w porównaniu np z jamiconami mają 2 x lepsze parametry.

Zamieszczone przez brainlogout Zobacz posta
                            Te kondy to tylko zasilania.
                            Tylko??

Skomentuj

OK Więc będą te nichicony z TME. Ja nie widzę problemu. Dziękuję za wskazówkę :)

Skomentuj

19zł to cena jednej wejściówki bez elementów tak ?.

Cliffjumper MK2 kit + PCB Ile to bedzie kosztował sztuka czy stereo ?.

Skomentuj

Dajcie mi czas z policzeniem ceny czesci dla Cliffjumpera. Postaram sie to jutro ogarnac.
                                  Kazda jedna plytka wejsciowki kosztuje 19PLN czyli za stereo wychodzi 38PLN

Skomentuj

Wstępnie policzyłem koszt elementów na stereo Cliffjumpera MK2
                                    Wychodzi to w przedziale 20-30 PLN. Dokładny koszt muszę rozliczyć z elementami do I200 ale to po zamknięciu listy gdy będę znał dokładne ilości.

Listę zamykam w czwartek 16.02 o godzinie 23.59

W weekend rozliczę wszystko i prześlę każdemu dane do wpłat tak abym mógł w przyszłym tygodniu zamówić wszystkie potrzebne rzeczy.

Skomentuj

Drodzy,

przepraszam za to pytanie, ale przestałem śledzić wątek I-AMP i jestem nieco zagubiony - czy wejściówki z pierwszego zamówienia organizowanego chyba jeszcze w 2015 przez kolegę Gavrona pasują do I200 ? Mam komplet i nie chciał bym niepotrzebnie kupować.

Skomentuj

Zamieszczone przez dzabij Zobacz posta
                                        Drodzy,

przepraszam za to pytanie, ale przestałem śledzić wątek I-AMP i jestem nieco zagubiony - czy wejściówki z pierwszego zamówienia organizowanego chyba jeszcze w 2015 przez kolegę Gavrona pasują do I200 ? Mam komplet i nie chciał bym niepotrzebnie kupować.
                                        Pasują.

Skomentuj

Bardzo dużo chętnych jest na A9Rachet.
                                          Może udało by się zrobić kit.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X