No i kupiłem. Za 390zł kupiłem DWT OF-1500 VS
Kawał porządnego sprzętu choć jakoś plastików nie powala. Fajna jest 4-letnia gwarancja. Muszę teraz do niej zamówić cyrkiel. Jeden minus to brak gwintu w prętach, trzeba do cyrla dorabiać nowe.
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
onradzik88, teraz popularna jest BOF 1300 http://allegro.pl/bof1300-frezarka-g...281782614.html
ma wszsytko co niezbedne, cena dobra i nic wiecej nie potrzebujesz do uzywania kilka razy w roku
poczytaj opinie o niej
Fajnie że ma podświetlenie, teraz tak myślę że by się przydało. Chyba ją łyknę, bo moja "biedronka" coś charczy i chyba chce na emeryturę
Bardziej chodzi mi o to, ze ta dioda odbija się i razi po oczach od tego plastiku ochronnego koło freza. Ściągnąłem ten plastik bo nic nie było widać przez to, i jest ok, jednak diody słabawe.
Ja nie moge sobie poradzic z luzami BOF'a na prowadnicach, poza tym frezarka calkiem spoko, ladnie dziala odsysanie i dioda tez przydatna. Chyba bede musial kupic inna, a BOF pojdzie do stolu na frezowanie dolnowrzecionowe.
Kurde, no nie jest zly ten BOF, tym bardziej ze kupilem go za troche ponad 100zl, nie pamietam dokladnie ile. Tylko te luzy... Upierdliwa sprawa, bo jak chcesz frezowac pod tweeter np, to nie ma sily, ze przy obnizaniu nie ucieknie Ci frez na bok, przez co moze zebrac nieco wiecej materialu na srednicy okregu. Potem montujesz glosnik i okazuje sie, ze w jednym miejscu jest wieksza szpara.
Gdybys mial mozliwosc sprawdzenia luzow przed zakupem to spoko. Gdzies, ktos pisal, ze jakos naprawil te luzy w BOF'ie, ale trzeba by to poszukac na forum.
Kurde, no nie jest zly ten BOF, tym bardziej ze kupilem go za troche ponad 100zl, nie pamietam dokladnie ile. Tylko te luzy... Upierdliwa sprawa, bo jak chcesz frezowac pod tweeter np, to nie ma sily, ze przy obnizaniu nie ucieknie Ci frez na bok, przez co moze zebrac nieco wiecej materialu na srednicy okregu. Potem montujesz glosnik i okazuje sie, ze w jednym miejscu jest wieksza szpara.
Gdybys mial mozliwosc sprawdzenia luzow przed zakupem to spoko. Gdzies, ktos pisal, ze jakos naprawil te luzy w BOF'ie, ale trzeba by to poszukac na forum.
Hmm zastanawiam się o jakich luzach mówisz - bo ja nie zauważyłem nic niepokojącego. Chodzi o to, że przy obniżaniu frezarka pracuje na boki po prowadnicy?
Hmm zastanawiam się o jakich luzach mówisz - bo ja nie zauważyłem nic niepokojącego. Chodzi o to, że przy obniżaniu frezarka pracuje na boki po prowadnicy?
Dokladnie tak. Po zwolnieniu hamulca i zmianie glebokosci frezowania, frez mocno chodzi na boki, przez luzy na prowadnicach.
Skomentuj