A skusze sie na tego stxa jutro zamawiam.
Bendę chyba pierwszym co zrobi suba na nim.
Skrzynia 60-65 litrów zobacze jeszcze.
Hm ale od 38 hz nizej opóżnienie rośnie od 13 ms do 18 przy 30 hz potem spada.
Nie no kurde a miałem go zamówić dziś.Ciekawe kiedy bendą.Jestem zły,Jeszcze dziś kontaktowałem sie z stx.
A mam pytanko jaka tam jest cewka 1 czy 2 cale??
napiszę za jakiś czas coś więcej o nowym AP, bo przed chwilą kolega go zamówił.
Daj go do 65 litrów BR i nisko zestrój :) i zobacz czy nisko zejdzie :) bo do kina chyba się nada i zobacz jaki szybki jest czy też bardzo muli :)
Kurdę mam tylko budę 60 litrową, a nie będę rzeźbił nowej chyba. Potestuję go w tej co mam zobaczymy. Kolega, który go zamówił ma jakąś koło 50 litrów budę, więc chyba mała trochę. Będę miał tylko porównanie do Tonsila 30/100/11 z Altusów 300, stx gdn 32/450/4SC, starego AP, Lanzara Max 12
Z wytłumieniem też będę kombinował mam watolinę dźwiękochłonną w domu. Być może uda się też przetestować w aucie u kolegi, który ma lanzara i carpowera hpb-602
Subwoofer bardzo schludny, prosty i ciekawy zarazem, fajnie prezentuje się głośnik patrząc na front - takie czarno białe przekładańce.
Jak będzie dostawa gotówki, to sprawię sobie GDN 30/500/4 AP i zaaplikuję w budę jak polecają STXy czyli 65l BR @30Hz, do tego budżetowy wzmacniacz na mostku TDA i ... drżyjcie ściany :twisted:
Jak będzie dostawa gotówki, to sprawię sobie GDN 30/500/4 AP i zaaplikuję w budę jak polecają STXy czyli 65l BR @30Hz, do tego budżetowy wzmacniacz na mostku TDA i ... drżyjcie ściany
:?: :???:
jeden mostek TDA do glosnika czy 2 mostki pod kazda cewke?
jezeli pierwsza opcja to kompletnie nie przemyslana i zmarnujesz tylko kase (wzmacniacz pojdzie z dymem a glosnik nie pokaze swoich mozliowsci)
jak druga opcja to ma to szanse jeszcze zagrac...
Skomentuj