Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2 kanałowy preamp na PGA2320

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Fakt, to jest zasilanie z energii zgromadzonej z kondensatorów, zajechałem się przy opisie :)

Pisałem do ciebie dawno, dawno temu w sprawie nowszej wersji, ale kompletnie mi nie przyszło do głowy, żeby zapytać o aparaturę :) Będę miał kilka układów do pomiarów to się odezwę :)

Pozdrawiam
    http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Spoko :) Ja juz na elektronicznej emeryturze ale jak jest jakis ciekawy temat to odpalam lutownice i generatory :)

Skomentuj

Zamieszczone przez taz Zobacz posta
        Dla potomnych zostawiam wsad z kilkoma poprawkami w kodzie. Jedną z głównych zmian jest brak migotania wyświetlacza przy odświeżaniu jego zawartości. [ATTACH]n643622[/ATTACH]
        Hi Taz,

would you abe to add SI4703 code to your code? such that to tune we could use the present source encoder and to change the source use one of the encoders push button.

Regards
        Aditya

Skomentuj

Cześć,
          przerobiłem ten układ wg wskazówek gavron'a i generalnie na pomiarach samego PGA nie wygląda to tak źle:

Natomiast po odłączeniu preamp'a bezpośrednio pod i200 z bg7 lub finearts'a "szum" mocna skacze do góry:

Natomiast same końcówki wyglądają tak:

Pytanie, czy ten PGA ma takie szumy, czy pomiędzy nim, a końcówką nie powinien być jeszcze jakiś bufor albo coś?

Próbowałem różnych zasilaczy, napięć, zwierać wejścia, pomijać bufor wejściowy, mutować sygnał, ale nic to nie zmienia...

Skomentuj

Czaruję...
          X