dj_zibi rzecz w tym, że tylko to zdążyłem ustrzelić :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Illuminatus
Collapse
X
-
Zamieszczone przez bingant Zobacz postaWreszcie to znalazłem w tym moich cholernym bałaganie na kompie
Fajne, fajne - deseń trochę jak z epoki produkcji kalwaryjskiej z lat '70-'80 - ale ja akurat nie widzę w tym nic złego. W warsztacie umiejscowioną mam meblościankę w tym "późnorokokokowym" klimacie i prezentuje się całkiem, całkiem - pomimo swoich 30-kilku lat na koncie... kiedyś to robili meble... no ale to temat na inną dyskusję...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dabyl Zobacz postakiedyś to robili meble... no ale to temat na inną dyskusję...
Na wysokim poziomie, te sęki rzeczywiście zmyliły oczy :) Jak zwykle na wysokim poziomie, tak trzymać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Raf Zobacz postaTeraz też robią, tylko że ludzie nie znają dobrych stolarzy tylko tanią ikeę
Skomentuj
-
Zamieszczone przez artur.ek Zobacz postaIkea nie jest tania, tylko na nic drozszego ludzi teraz nie stać.I wcale nie tani.
Kupujesz proste paździerzowe dechy, pryśnięte lipnym lakierem lub obklejone HPLem, taszczysz pudła do domu i skręcasz ten badziew, klnąc na debila, który pisał instrukcję :)
Skomentuj
-
Tak przy okazji tego forniru w którym wyglada jak klasyczna meblościanka "lux" z lat 70' widziałem parę nowoczesnych wykończeń mebli w ogóle nie wygladających na drewno. Mnie bardziej podobają się lakiery, folie vinylowe, struktury na kolumnach, coś co nie wyglada na drewno. Jeśli jednak ma wyglądać jak mebel niech wygląda jak luksusowy, a nie ikeowy
---------- Post dodany o 20:05 ---------- Poprzedni post o 19:55 ----------
Na te kolumny patrzę za każdym razem bo są gdzies na stronie tytułowej forum. I do tej pory sądziłem że to taki avatar jest zrobiony przez zniekształcenie bryły kolumn w jakimś komputerowym programie graficznym. Takie coś jak kiedyś exlibrisy na książkach z miękko wygiętymi liniami. Zajrzałem tu przypadkiem, a to są realne kolumny :)
Skomentuj
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez bingant Zobacz postaklnąc na debila, który pisał instrukcję
Skomentuj
-
Tak czytam i oglądam foty i szlag mnie trafia że ja jestem noga ze stolarki.Tylko pogratulować.
Ja od jakiegoś czasu usiłuję zebrać materiały na temat diablo utopia,ale przy pomocy wiertarko-wkrętarki i noża kuchennego mogę sobie tylko pomarzyć.
Gdyby ktoś zechciał wykonać paczki pod te kolumny to byłbym w siódmym niebie.
Skomentuj
Skomentuj