Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Illuminatus

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dj_zibi rzecz w tym, że tylko to zdążyłem ustrzelić :)

Skomentuj

a coś jeszcze nam pokażesz?:) Na pewno coś tam dłubałeś kiedy Cie tu nie było...

Skomentuj

Wzory się powtarzają, więc nie ma co przynudzać.
        Znalazłem na penie taką jeszcze nie gotową skrzynkę pod RV12
        Załączone pliki

Skomentuj

Łączyłeś fornir na froncie w poprzek słojów...? Pierwsza rzecz, która mi sie nie podoba w Twoich konstrukcjach... :) No, ale mi nie musi się podobać, grunt że docelowa osoba jest zadowolona.

Skomentuj

Wreszcie to znalazłem w tym moich cholernym bałaganie na kompie
            Załączone pliki

Skomentuj

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
              Wreszcie to znalazłem w tym moich cholernym bałaganie na kompie
              Jak to mówią: sęk w tym...

Fajne, fajne - deseń trochę jak z epoki produkcji kalwaryjskiej z lat '70-'80 - ale ja akurat nie widzę w tym nic złego. W warsztacie umiejscowioną mam meblościankę w tym "późnorokokokowym" klimacie i prezentuje się całkiem, całkiem - pomimo swoich 30-kilku lat na koncie... kiedyś to robili meble... no ale to temat na inną dyskusję...

Skomentuj

Nie na temat...
                Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                kiedyś to robili meble... no ale to temat na inną dyskusję...
                Teraz też robią, tylko że ludzie nie znają dobrych stolarzy tylko tanią ikeę.

Na wysokim poziomie, te sęki rzeczywiście zmyliły oczy :) Jak zwykle na wysokim poziomie, tak trzymać.

Skomentuj

Zamieszczone przez Raf Zobacz posta
                  Teraz też robią, tylko że ludzie nie znają dobrych stolarzy tylko tanią ikeę
                  Ikea nie jest tania, tylko na nic drozszego ludzi teraz nie stać.

Skomentuj

"tani" jest JYSK
                    skladalem prawie wszystkie ich meble...
                    i wole sobie sam zrobic ;]

Skomentuj

JYSK ma chyba najgorsze meble jakosciowo jakie w zyciu widzialem. Wszystko wyglada jakby bylo robione z papieru i to cienkiego.

Skomentuj

Zamieszczone przez artur.ek Zobacz posta
                        Ikea nie jest tania, tylko na nic drozszego ludzi teraz nie stać.
                        Właśnie, to tylko marketingowe mózgi wmówiły ludzikom, że to jest nowoczesny styl I wcale nie tani.
                        Kupujesz proste paździerzowe dechy, pryśnięte lipnym lakierem lub obklejone HPLem, taszczysz pudła do domu i skręcasz ten badziew, klnąc na debila, który pisał instrukcję :)

Skomentuj

Nie na temat...
                          A może pooftopujecie sobie gdzie indziej na ten temat zamiast zaśmiecać wątek o konstrukcjach Binganta?
                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Tak przy okazji tego forniru w którym wyglada jak klasyczna meblościanka "lux" z lat 70' widziałem parę nowoczesnych wykończeń mebli w ogóle nie wygladających na drewno. Mnie bardziej podobają się lakiery, folie vinylowe, struktury na kolumnach, coś co nie wyglada na drewno. Jeśli jednak ma wyglądać jak mebel niech wygląda jak luksusowy, a nie ikeowy

---------- Post dodany o 20:05 ---------- Poprzedni post o 19:55 ----------

Na te kolumny patrzę za każdym razem bo są gdzies na stronie tytułowej forum. I do tej pory sądziłem że to taki avatar jest zrobiony przez zniekształcenie bryły kolumn w jakimś komputerowym programie graficznym. Takie coś jak kiedyś exlibrisy na książkach z miękko wygiętymi liniami. Zajrzałem tu przypadkiem, a to są realne kolumny :)

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez bingant Zobacz posta
                              klnąc na debila, który pisał instrukcję
                              Raczej tego co tłumaczył tą instrukcję z języka żółtego na biały ;-)

Skomentuj

Nie na temat...
                                I na tego, który nie zapakował wszystkich kołów i wkrętów montażowych ;-)

Skomentuj

Jestem zachwycony tym projektem, mam kilka pytań i prosiłbym o kontakt

Skomentuj

czlowieku, skad zes sie urwal?
                                    ty masz pytania to ty sie kontaktujesz!
                                    lub piszesz na forum oficjalnie - od tego przeciez jest

Skomentuj

Po takim "przywitaniu" na pewno zapamiętam.

Skomentuj

Chyba najlepiej wykonane kolumny jakie widzialem na forach, szkoda ze nie moge ich uslyszec:) Na pewno dzwiek jest na najwyższym poziomie.
                                        GRATULACJE UDANEJ KONSTRUKCJI

Skomentuj

Tak czytam i oglądam foty i szlag mnie trafia że ja jestem noga ze stolarki.Tylko pogratulować.
                                          Ja od jakiegoś czasu usiłuję zebrać materiały na temat diablo utopia,ale przy pomocy wiertarko-wkrętarki i noża kuchennego mogę sobie tylko pomarzyć.
                                          Gdyby ktoś zechciał wykonać paczki pod te kolumny to byłbym w siódmym niebie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X