Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Illuminatus
Collapse
X
-
Na dole pewnie Gorlich VK170 i illuminator http://audiodrivers.eu/prest/pl/wyso...luminator.html tak szacuje. Front zapewne dorabiany.
Skomentuj
-
Można prosić o pare słów jak to gra? Skoro R2904 to siatka tez dorabiana?Last edited by Krystian Markow; 13.02.2013, 22:26.
Skomentuj
-
I tu zaczynają się subiektywne odczucia-moje są takie:
zacznę od wad: obowiązkowo wymagają suba bo brak jest niskiego basu, nie nadają się do kawałków rockowych nie wspominając o havy ale akurat to nie moje klimaty więc absolutnie mi to nie przeszkadza.
Zalety: jak każda kombinacja przetworników wymaga przyzwyczajenia, mnogość szczegółów jednym przeszkadza ja uważam to za wielką zaletę, przeciwnicy mówią że słychać nawet wzdychanie wokalisty ale będąc na koncercie nikt takich efektów nie wycina więc ... Mówiąc krótko ciepłą , bardzo szczegółowa raczej nie męcząca kombinacja dla słuchaczy sade, norah jones, stinga, amj i tego typu klimatów.
Trzeba posłuchać i tyle ( zapraszam )
P.S. potrzebują dużooooo mocy więc są ograniczenia jeśli chodzi o wzmacniacze ja gram MusicalFidelity A3 wcześniejszy Arcam 8R nie dał rady
Skomentuj
-
To w jakiej kombinacji to gra?
Pytam ze względu na użycie dwóch roznych midwooferow.
Słuchałem tych głośników w takim połączeniu i powiem tylko tyle:
Potrzebują bardzo dobrej elektroniki, dobrej jakosci płyt itd
I co najważniejsze potrzeba na nie amatora. Nie każdemu sie spodobaja.
Można powiedzieć, ze można je kochać albo nienawidzic.
---------- Post dodany o 23:04 ---------- Poprzedni post o 23:03 ----------
Można zobaczyć zwrotnice?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaMożna zobaczyć zwrotnice?
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPytam ze względu na użycie dwóch roznych midwooferow
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaAle zamontowanie wysokotonowki w rurce miało jeden duży +
Poza tym już mnie korci wstęga:flapper:
Skomentuj
-
miałem ostatnio okazję słuchać takiego czegoś http://www.madisound.com/manufacture...ontweeters.php i jestem pod wrażeniem "święta kobiet"
Skomentuj
-
Wklejam, żeby dać znak życia :) , a tak na poważnie to chcę pokazać ciekawy fornir. Stary jak świat, ale pierwszy raz nim oklejałem taką bryłę. Mowa o mahoniu.
Surowy jest taki sobie, ale w wysokim połysku robi wrażenie. Należy do rodzaju "Lenin wiecznie żywy" :), czyli nigdy nie wyjdzie z mody. Zdjęcia nie odzwierciedlają jego piękna, nie mam ostatnio czasu na zabawę w foto. Poza tym fornir bardzo wdzięczny w obróbce. Szczerze polecam, jeżeli komuś wpadł w oko.
Skrzynka w tradycyjnym kształcie SF.
Zwrotka klienta.
Głośniki UsherAudio.
Skomentuj
Skomentuj