Choć bym 100lat siedział to takich budek nie wystrugam
Nie powiem że jest to łatwe, ale ja tutaj nic nadzwyczaj trudnego nie widzę.
Poprzednie kolumny 4way to było coś, i za tamte prawdziwy szacun... te to dość łatwa konstrukcja i mógłbym ją wykonać u siebie w piwnicy.
Jak ktoś ma dojście do CNC to już w ogóle.
Raven, ze zdjęć które wrzucasz widzę że masz sporo miejsca do robienia kolumn, a na pewno więcej ode mnie.
Więc gdzie tkwi problem?
Ja myślę, że ludzie po prostu nie zdają sobie sprawy ile pracy kosztuje dobre lakierowanie... :) Pomalować, aby pomalować, bo się uda albo nie? Fajnie, że kogoś stać na to aby wydać dwa razy.. :)
Oczywiście, lakierowanie to nie taka prosta sprawa, dlatego lakierowanie zostawił bym profesjonaliście.
Ale sama obudowa nie taka trudna.
Bingant, mógłbyś opisać (lub dać jakieś zdjęcia czy rysunki) jak żeś te klocki razem połączył?
Kolce z przodu, kolce z tyłu, a między nimi przechodzi jakiś pręt który to wszystko trzyma?
Czy wysteruje je 100W integra czy należy celować w wydajną konstrukcje dzieloną?
taka integra pociągnie jakoś, ale np. accuclon P7100 prezentuje inny świat dźwięku, był również odsłuch na końcówce Mimetism 2x180W i też nie ma porównania z integrą Marantza PM7000 (czyli taką, o którą pytasz)
Bingant, mógłbyś opisać (lub dać jakieś zdjęcia czy rysunki) jak żeś te klocki razem połączył?
Kolce z przodu, kolce z tyłu, a między nimi przechodzi jakiś pręt który to wszystko trzyma?
Aaaa, takie coś :)
To teraz napisz jak ten "stelaż" jest mocowany do obudowy (na jakieś bolce?) , i co to jest to na środku (zakrywa pręt który przechodzi przez obudowy?).
Skomentuj