Dabyl sie bawił... :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Transmission Line AWX + Seas 27TBFC/G
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postapharoh tak o tych
zdecydowanie lepiej isc w TL niz w jakiegos zdechlego suba
sub jest bleee.... :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaNie jest blee pod warunkiem, że jest w TL
oczywiście zawsze można połączyć jedno z drugim
i zależy kto co lubi
mi tam wystarczy monitor br a tlka była by az nadtoJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez MichałKa Zobacz postaJestem posiadaczem suba w najprostrzej wersji tl na glośniku stx gdn 30-300-4 ap, uzupełnia monitorki na tvm 188 05 8. Ciekawi mnie czy wcięcie w przegrodzie jak jest w tym projekcie zmieniłoby dźwięk głośnika?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MichałKa Zobacz postaJakie jeszcze wysokotonowe wg Was nadają się do GDN-a?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaZwrotki są do wysokiego ... Ushera 9550
ciekawe dlaczego :razz:Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MichałKa Zobacz postaAWX-y już idą na taki projekcik w tl
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MichałKa Zobacz postaPozostała jeszcze kwestia Usherów jest to model o oznaczeniu T9950-20 ?
http://www.loudspeakershop.eu/glosni...020-p-728.html
csbiczek miał je do sprzedania taniej, nowe nie używaneJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postacsbiczek miał je do sprzedania taniej, nowe nie używane
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Songokan Zobacz postaCzy nie ma problemów z docięciem forniru do wcześniej wyfrezowanych otworów? Nie lepiej frezować po oklejeniu?
w drugim koniecznie nowy frez + lakierowanie po frezowaniu
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Songokan Zobacz postaP.S. Czy nie ma problemów z docięciem forniru do wcześniej wyfrezowanych otworów? Nie lepiej frezować po oklejeniu?
Jeśli chodzi o obcinanie forniru w gotowych otworach to polecam również zwykłe nożyczki do paznokci.... Są małe, ostrze jest zakrzywione co ułatwia cięcie po łuku.... można spokojnie obciąć nadmiar forniru ( do pewnego momentu ) przed ostatecznym szlifowaniem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaCzy to ta gabka której uzyłeś?
Skomentuj
Skomentuj