Tak
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ta030wa07 + fw146 + seas l22rn4xp lub dayton rs225 - projekt by raven1985
Collapse
X
-
Z FW168 też się na początku roku długo bujali , czekałem chyba z 2 miesiące i co chwile przekładali termin realizacji mojego zamówienia ale w końcu się pojawił .
Tak więc można trochę poczekać i myślę że warto, bo trudno będzie zastąpić tego wavecor tw030wa07 czymś co w jego cenie zagra na takim poziomie .
Skomentuj
-
Panowie chwilowo mnie nie stać ( chociaż się bardzo napaliłem na ten projekt) więc nie będe taki i się podzielę informacją że w audiotrans.. mają jeden cały komplet głośników do tego projektu. Widoczny jest jako niedostępny ( jakieś problemy techniczne) ale dostałem dzisiaj info że jak najbardziej 1 komplet można od nich kupić. Niestety na sztuki nie sprzedają tylko wszystkie na raz jakkby ktoś chciał wziąć tylko wavecory:)))
Może ktoś skorzysta
Pozdr
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaBędzie tak :
Idę mierzyć :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaDoskonaly pomysl milordzie
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaA ja bym go widzial bardziej z Seasem DXT.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaA miałeś porównanie ?
Skomentuj
-
Z Fountekiem nic bo nie miałem dxt z nim ale z seasem l15 :)
Ta kopułka ma podobny charakter jak (nie)sławny metalowy seas i nie każdemu się to będzie podobać .
Moim zdaniem hds będzie bardziej uniwersalny i trafi w gust większej liczby osób .
DXT to oczywiście jedno z wielu dobrych możliwości :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaBrzmienie zestawu to kwestia gustu, wiadomo. Pomyslalem o dxt poniewaz z tym glosnikiem bylyby lepsze charakterystyki rozpraszania poza osia.
Sluchalem go, jest fajny ale jego charakterystyczny dzwiek po dluzszym sluchaniu mnie osobiscie draznil. Do tego dodac metalowy glosnik na srodku i zapewne spotegowalo by sie moje rozdraznienie.
Ale tak jak napisales, co kto lubi albo zniesie
Skomentuj
Skomentuj