No wlasnie, nie da sie zadowolic wszystkich. Niektorzy niecierpia dzwieku tarcia styropianu, mi on zupelnie nie przeszkadza, ale jak slysze skrzypienie stali przy np ostrzeniu noza, albo skrobanie nozem lub widelcem po talerzu, to mi mozg rozwala. Zaloze sie, ze z glosnikami jest podobnie. Mamy w mozgu zakodowane pewne dzwieki, ktorych nie trawimy. Niektore glosniki moga je eksponowac, a inne wrecz tlumic. Dlatego trzeba szukac i znalesc to co sie nam najlepiej podoba.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ta030wa07 + fw146 + seas l22rn4xp lub dayton rs225 - projekt by raven1985
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaNo wlasnie, nie da sie zadowolic wszystkich. Niektorzy niecierpia dzwieku tarcia styropianu, mi on zupelnie nie przeszkadza, ale jak slysze skrzypienie stali przy np ostrzeniu noza, albo skrobanie nozem lub widelcem po talerzu, to mi mozg rozwala. Zaloze sie, ze z glosnikami jest podobnie. Mamy w mozgu zakodowane pewne dzwieki, ktorych nie trawimy. Niektore glosniki moga je eksponowac, a inne wrecz tlumic. Dlatego trzeba szukac i znalesc to co sie nam najlepiej podoba.
Mnie doprowadza do furii jak ktoś "głaszcze" folię strecz :bored:Last edited by marian; 12.12.2014, 14:26.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPomyslalem o dxt poniewaz z tym glosnikiem bylyby lepsze charakterystyki rozpraszania poza osia.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNie dam rady chyba tyle rzeczy naraz ogarnąć .
Wole zrobić 2 w miarę dopracowane niż 3 byle jakie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postafinito
Postaram się jeszcze dziś wrzucić .
W nowym temacie żeby nie robić bałaganu .
Skomentuj
-
http://diyaudio.pl/showthread.php/25...25-kontynuacja
No dzisiaj się nie udało bo już jest jutro
Zamieszczone przez szastal Zobacz postapogratulować ,
Skomentuj
Skomentuj