Tak Łukasz masz racje, kolega właśnie o tym mówił że problemy są takie ale z optykiem. On żadnych innych nie zaobserwował raczej :) Ja też nie, słuchalismy dwóch aut około 45min na ori płycie. Powiem szczerze że teraz wiem co znaczy w Keniu płyta audio CD. Basisko sie poprawiło wysokie są jeszcze lepsze a i średnica cała się bogatsza. Coś niesłychanego. A teraz jeszcze lepsze kombo jakie zauważyłem dopiero teraz przy płycie audio. Przy przełączeniu efektu podbicia basu od 0 do 2 nie było słychac zbytnio różnic między tym basem(szkoda tylko ze wtedy na alpine testowałem) jak muza szła z pendrive, po włożeniu krążka coś niesłychanego, albo to krążek i słuchać każdy stopień bardzo wyraźnie albo to wzmacniacz tak się sprawuje
Mniemam że opcja 24bit o 8krotnym próbkowaniu czy jak się to cudo zwie jest tylko i wyłącznie dla odtwarzacza CD i AUDIO CD! Od teraz koniec z pendrive, będę go miał tylko i wyłącznie dopuki nie nagram sobie XX płyt do auta z moimi ulubionymi utworami :) No i chyba teraz nadszedł czas na jakieś radio lepsiejsze, bo z subem to mi się nie spieszy jakoś :) Myślę poważnie o NAKA, Alpine z ostrą górką nie dla mnie, ew stare modele wejdą w gre. Ale do tego muszę jeszcze pooszczędzać kase

Mniemam że opcja 24bit o 8krotnym próbkowaniu czy jak się to cudo zwie jest tylko i wyłącznie dla odtwarzacza CD i AUDIO CD! Od teraz koniec z pendrive, będę go miał tylko i wyłącznie dopuki nie nagram sobie XX płyt do auta z moimi ulubionymi utworami :) No i chyba teraz nadszedł czas na jakieś radio lepsiejsze, bo z subem to mi się nie spieszy jakoś :) Myślę poważnie o NAKA, Alpine z ostrą górką nie dla mnie, ew stare modele wejdą w gre. Ale do tego muszę jeszcze pooszczędzać kase

Skomentuj