Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Car Audio]Budżetowe CA w Mercedesie 190D

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tak Łukasz masz racje, kolega właśnie o tym mówił że problemy są takie ale z optykiem. On żadnych innych nie zaobserwował raczej :) Ja też nie, słuchalismy dwóch aut około 45min na ori płycie. Powiem szczerze że teraz wiem co znaczy w Keniu płyta audio CD. Basisko sie poprawiło wysokie są jeszcze lepsze a i średnica cała się bogatsza. Coś niesłychanego. A teraz jeszcze lepsze kombo jakie zauważyłem dopiero teraz przy płycie audio. Przy przełączeniu efektu podbicia basu od 0 do 2 nie było słychac zbytnio różnic między tym basem(szkoda tylko ze wtedy na alpine testowałem) jak muza szła z pendrive, po włożeniu krążka coś niesłychanego, albo to krążek i słuchać każdy stopień bardzo wyraźnie albo to wzmacniacz tak się sprawuje

Mniemam że opcja 24bit o 8krotnym próbkowaniu czy jak się to cudo zwie jest tylko i wyłącznie dla odtwarzacza CD i AUDIO CD! Od teraz koniec z pendrive, będę go miał tylko i wyłącznie dopuki nie nagram sobie XX płyt do auta z moimi ulubionymi utworami :) No i chyba teraz nadszedł czas na jakieś radio lepsiejsze, bo z subem to mi się nie spieszy jakoś :) Myślę poważnie o NAKA, Alpine z ostrą górką nie dla mnie, ew stare modele wejdą w gre. Ale do tego muszę jeszcze pooszczędzać kase

Skomentuj

ja zawsze pisalem, ze nowe alpinki graja ostrzej gora
      pendrive i mp3 to porazka, pisalem ci juz o tym nie ma to jak oryginalna plyta
      sam ostatnio wparowalem do empiku i wyszedlem z 8 nowymi oryginalnymi plytami
      :thumbsup: miedzy innymi Michael Jackson
      moje zdanie jest takie lepsze 3 tanie drogi niz 2 drozsze
      a co do radia to poszukaj 42 lub 44 to najwyzszy hi-end (nie czyta zadnych cdr itd ale o zmieniarke na ai-net nie problema) z nowszych to 9812 i 15 to tez bardzo dobre radia. Ew na strefie jest eclipse (taki jak moj) za nie duze pieniadze i tea warto sie zainteresowac.
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No ja akurat jechełem na AAC400 z kodeka NERO. No ale płyta to jest inna bajka :) Bedziem szukać jak będzie kasa hehe :) Co do 3 dróg, też się o tym pomyśli, ale powoli, trzeba najpierw zarobić pieniądze na to :)

Skomentuj

no wiadomo "nie odrazu Krakow zbudowano"!
          Tu akurat nie ma sie co spieszyc, trzeba czytac na okazje, moze i nawet rok
          co do naka to sluchalem 500 na dobrym systemie i 700 na dol i srednie brax i gora morer tlr- wzmaki najwyzsze braxy (wiec wyzej nie dalo sie trafic) i powiem tak oba te radia wylecialy i ich miejsce zajely stary kenio(nie pamietam modelu) i pionek odr.
          Wiec naka wg mnie zafunduje ci totalna lodowke i kostnice w aucie. Nie warto. Szukaj wysokich starych modewli alpinki i pionka.

---------- Post dodany o 00:44 ---------- Poprzedni post o 00:41 ----------

a i ktos na strefie ma eclipse takiego jak moj za dobre pirniadze wiec warto sie zainteresowac...
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pomyślimy jak będę miał pieniążki, radio bez żadnej aktywki, mnie to nie jara, używać tego nie muszę jak ono będzie to mieć. Lodówki to ja nie chce :P Myślałem o keniu XXV ale no cóż umknął mi gdy zauważyłem ogłoszenie :( Co do pioneera to kompletnie nie wiem w jakie modele celować. Niestety co mnie wkurza w tych radiach typu pioneer i kenwood, brak gałki volume, lubie kręcić Alpinka 7903 chyba na strefie jest za 650PLN. No niestety radio nie na teraz, bo trzeba pieniążków na to. System powoli się rozrasta i trafiają coraz inne klocki, moje osłuchanie wzrasta i sam mogę komuś doradzić przy okazji.

Skomentuj

jak klocki wypadaja tak szybko jak helix to nie wiele mozesz o nich powiedziec :P
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Helix leży w domu sobie spokojnie i sprzedaje tylko ze względu na to że nie idzie kupić drugiego :) No i plany są na 2x8cali a nie na jedną 8mke :) Teraz gram na samym przodzie i basu jest dość i uzupełnienie mi nie potrzebne, a tak czy siak, jest dalej zima i co można robić jak nie klocki zmieniać :) Zabudowy nie zacznę bo niby jak :)

---------- Post dodany o 17:56 ---------- Poprzedni post o 11:39 ----------

Przy okazji wrzucę zdjęcia jak wzmacniacz wygląda nocą, szkoda ze aparat słabo ostrzy i ma uszkodzony obiektyw bo się rozmywa ale myślę ze efekt jakis będzie widać.

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=zJSRWf3Zk0s
                  http://www.youtube.com/watch?v=WCsJeuXdh8g
                  http://www.youtube.com/watch?v=5dTUcy1SxY4

3filmy z mojej 190tki ale jakość troche słaba bo zaślepiałem mikrofon husteczką a waciki jednak lepsze

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                    Zamkniety na prosbe autora...
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                    X