Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Modyfikacja Jamo Studio 180 → STX 3-Way

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zeby polink mial taka specifikacje na swojej stronie to bym wszedl

---------- Post dodany o 12:21 ---------- Poprzedni post o 11:56 ----------

ok juz teraz sobie poradze jeszcze raz dzieki za pomoc:) Naprawde porzadne forum:)

Skomentuj

http://www.polink.com.pl/pliki/dane_...ne_tech_22.pdf

Skomentuj

nie masz racji dolphin123, 68 to srednica wylotu:)

---------- Post dodany o 12:25 ---------- Poprzedni post o 12:24 ----------

hehe akurat tez przed chwila znalazlem ale dzieki:)

Skomentuj

Zamieszczone przez trzesior86 Zobacz posta
          nie masz racji dolphin123, 68 to srednica wylotu
          Na moje to wlotem jest mniejsza, wewnętrzna średnica, którą się bierze w symulacje, no ale skoro myślisz inaczej to symuluj sobie ten tunel ze średnicą Twoim zdaniem wchodzącą (będzie jakieś 100mm dla HP68x160)...

Skomentuj

tak wlotem jest mniejsza i ma 60,57 a 68 to wylot
            http://www.polink.com.pl/pliki/dane_...ne_tech_22.pdf:)

zamiast sie klocic dorac mi lepiej czy jest roznica miedzy przewodem miedzianym a przewodem ktory jest tylko pokryty miedzia?:)

Skomentuj

Proszę Cię... Skup się bardziej na poprawnym umieszczeniu głosników, odpowiednim litrażu i poprawnym tunelu a nie na kablach... Wstaw przewód z miedzi beztlenowej i styka.

Skomentuj

Robie kopie fx200 i wszystko juz mam zrobione tzn obudowy zwrotnice teraz zostaly mi takie szczegoly jak kable:)

Skomentuj

Kup sobie procaba ls15 i masz problem zastanawiania się z głowy :)

Skomentuj

Fachowa rzecz tylko droga:) na allegro 2x2,5 mam za 1,50zl:)

Skomentuj

I dalej nie wiesz co masz Na kolumny Ci wyjdzie ze 3 metry, suma sumarum dychę więcej zapłacisz.

Skomentuj

to znaczy mi chodzi o przewody miedzy wzmacniaczem a kolumna:)

Skomentuj

A to rób jak uważasz, procab jeszcze wcale nie jest drogi, to po prostu solidny kabel do profesjonalnych zastosowań.

Skomentuj

dzieki za rade:) ja mam nieco ograniczony budzet i profesjonalista tez nie jestem wiec moge nawet różnicy nie usłyszec:)

Skomentuj

To po cholerę się pytasz o kabel? Skoro i tak kupujesz najtańszy badziew...
                              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Moje pytanie brzmiało czy jest roznica miedzy przewodem miedzianym a przewodem ktory jest tylko pokryty miedzia?

i na to pytanie chcialem poznac odp.. jestem laikiem w tych sprawach..

Skomentuj

Tak jest różnica.

Skomentuj

Jak to koło 2m to nie usłyszysz różnicy i tak :P
                                    Jak połączenie będzie miało już parę metrów to lepiej kupić albo odpowiednio grubszy albo dobrej jakości z miedzi :)

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                                      Posprzątałem, dalsze przepychanki słowne będą karane ostrzeżeniem, również dla mnie jako jednej ze stron.
                                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                        również dla mnie jako jednej ze stron.
                                        Nie masz uprawnień przyznawać ostrzeżeń lub upomnień dla moderatorów.

Panowie chyba wynikło nie porozumienie bo wy mieliście na myśli wytrzymałość mechaniczną kabla a kolego czy usłyszy różnice

Skomentuj

Tak własnie o to chodziło:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X