Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw fx-300+

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tak czytam o tym lakierowaniu mdf-u i chyba oddam te fronty do lakierni wkręty wykręcę , zaszpachluje, a całe fronty przykleję na.... jakiś klej? na razie tak poskręcałem posłuchać jak pyka dzięki za porady

Skomentuj

Zamieszczone przez szczepan_def Zobacz posta
      na razie tak poskręcałem posłuchać jak pyka
      No więc jak to "pyka"?

Skomentuj

Witam... podyplomówka, zmiana stanu cywilnego remonty pokrzyżowały plany zestawu, ale... tak jak pisałem... fronty oddałem do lakierowania na czarny błysk... uczę się forniru na pudłach... odsłuch zrobiony... działa... należy tylko wykończyć... wkrótce foty i efekt końcowy....

Skomentuj

Witam, wszystkich wrzucam efekt końcowy pracy nad zestawem... cieszy i oko i ucho... pokój wypełniony po brzegi ale z tą soczystością... i górne rejestry perkusji też słodko łaskoczące... ogólnie 100% OK!!!

Skomentuj

No to teraz wątek w gotowych konstrukcjach :)
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Noooo zacne :-) Gratuluję

Skomentuj

Megafajne Bardzo w moim typie. Przyjemności ze słuchania i oglądania życzę

Skomentuj

Wyglądają bardzo fajnie :) Lustro w domu niepotrzebne

Skomentuj

Szczepan, napisz cos o technice lakierowania frontu.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                      Szczepan, napisz cos o technice lakierowania frontu.
                      Spójrz wyżej, kolega oddał fronty do szpecjalistów

Skomentuj

możliwa pomyłka oznaczenia polaryzacji na kopułce GDWK 10-250-8 AWX? wszystkie głośniki podłączone "+" na czerwony znak
                        zabawa balansem... dziwne efekty ... szybkie pomiary z ręki... lewa ok, prawa??? wyjście zwrotnic sprawdzone

niebieski wg schematu - plus na czerwony - bordo po zmianie polaryzacji kopułki - zdarzyło się komuś?

Skomentuj

sprawdz bateria

Skomentuj

Zdarzyło mi się przy M.15 że musiałem odwrócić polaryzację tylko w jednym głośniku więc ....., pomiary wykonane dla obu głośników tak samo.

Skomentuj

Czaruję...
                            X