Adam, bom do bjt i mosfet są te same. Tylko tranzystorami się różnią.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Projekt i-AMP
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez marcin55246 Zobacz postaAdam, bom do bjt i mosfet są te same. Tylko tranzystorami się różnią.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaBorys kawał dobrej roboty zrobił :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postato może jeszcze raz napiszę : opisz jakich elementów użyłeś i czy jakieś dodatkowe zmiany, pewnie nie jednemu się przydaKondy Nichicona KA. Zero modów, zrobione wg nowszego bomu.
https://www.hificollective.co.uk/cat...61_62_380.htmlLast edited by Adam_85; 16.11.2017, 21:00.
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaKrok po kroku 100m nie ma, ale mogę przygotować. W weekend by była dostępna.
Skomentuj
-
Jak wspomniałem coś skrobnę o I-Amp 200
po konsultacji z konstruktorem podkręciłem bias do 150mA radiatory mocno trzeba było zwiększyć :)
dźwięk mosfety bardzo fajnie "trzymają wszystko za mordę" naprawdę sporo mocy
przydało by się poprawić taką lekkość z zwiewność ulotność "eteryczność" nie mniej to co jest teraz jest naprawdę na wysokim Poziomie, proszę wybaczyć ale Rawlus Amplifier mnie zepsuł.
dużym minusem jest potrzeba stosowania olbrzymiego radiatora
co jeszcze może denerwować wzmacniacz długo stabilizuje się termicznie a więc tak naprawdę słuchać można dopiero po 30min
ogólnie konstrukcja bardzo fajna zwarta jak tylko starczy mi czasu na pewno sobie poskładam I-Amp 200
Skomentuj
Skomentuj