Dla mnie już przy -30dB było w miarę głośno :P Nie czekaj za recenzjami tylko odpalaj :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Projekt i-AMP
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postagavron
Ale nowy zasilacz ma zabezpieczenia zwarciowe, uniwersalne do kazdego wzmacniacza
Gra u mnie juz jakies 6 miechow.
Skomentuj
-
Zasilacz wyslalem tazowi wiec pewnie bedzie robil swoja wersje.
Do zabezpieczenia trzeba dobrac dzielnik rezystorowy na odpowiedni prad (od biedy styknie dobrac tylko jeden rezystorek). Dokumentacji do zasilacza nie ma bo nie mam kiedy napisac, jak ktos bedzie chcial to zamieszcze pliki do prasowania i schemat. Ale mam zamiar go troche przerobic zeby sie z mosfetem na plytce nie bawic. Jak tylko bede mial czas to zamieszcze.
Ta przestrzen pomiedzy kondami --> jak jest zrobiona jedna duza wylewka to nie ma takiej kontroli nad pradem, w wielu firmowych konstrukcjach spotkalem wlasnie takie rozwiazanie (dwa punkty masowe), nie wiem czy takie rozwiazanie jest lepsze czy gorsze, dziala dobrze. Od spodu mam przeciete sciezki V+ i V- i zalutowane rezystory 1R SMD, po 5szt na kazda strone, w przypadku zwarcia dzialaja jako dodatkowe bezpieczniki.Last edited by borys; 30.10.2015, 20:28.i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dario67 Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez andiandi2103 Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaTrafo masz do zwrotu. Napisz do nich meila.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez SowaZ Zobacz postaDa rade zasilacz taza v1.10 (zamowienie) na przeciwzwarcie z iampem sparowac?Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
Grado SR125i
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaJaki fajny i prosty wygląd. A środek był już pokazany ?
Skomentuj
Skomentuj