Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
Jakie będą głośniczki?"Pomiary są użytecznym narzędziem, ale nie pozwól stać się ich niewolnikiem" - Siegfried Linkwitz
JMA RQ900 [WF223+MR16+D2608] • Atoll IN300 • Arcam CDS27 • Arcam irDAC • Onkyo NS-6170
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaIn progress...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pawel_luk1 Zobacz postaNajs... :)
Jakie będą głośniczki?
Ale o tyle unikatowe bo z czarnymi membranamii
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zobaczymy Tomku co wyjdzie...
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaMozesz pokazac miejsce laczenia forniru?
ProszęLast edited by Pteterycz; 28.12.2017, 22:19.DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Jakoś tak zachciało mi się reorganizacji starej końcówki (moja odmiana UNI), na wejściu jest tylko balans i selektor, mimo audiofilskiego okablowania w stylu informatyka żeby usłyszeć jakikolwiek przydźwięk trzeba włożyć ucho w głośnik i odkręcić potencjometr na max, kombinowanie z masą miało tu kluczowe znaczenie.
Myślę nad jakimś PRE bez regulacji barwy, bo fajnie by było wysterować to do granic możliwości, aczkolwiek do typowo domowego słuchania to wzmocnienie 48V/V jakoś tak starcza, w razie czego mogę jeszcze podnieść poziom na filtrze DACa.
W środku teraz jest na prawdę sporo miejsca, także można by jakieś bajery załadować, albo w przyszłości lepsze końcówki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaŁadny dziurawiec :) szkoda tylko że w wzmocnieniach nie zaokrągliłeś krawędzi.
39kg bez głośnika... siniaki mi się porobiły na nogach i ręcach od noszenia,
Skomentuj
Skomentuj