Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Po hypex zostało euro, przynajmniej to wróciło
    Kupiłem je lata temu jeszcze z polski. Brzydale.
    Coś z Krzysiem kiedyś zmontujemy

- - - - - aktualizacja - - - - -

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
      Może duży projekt Vintage?
      W klasycznej obudowie dużego monitora z wooferem 12" oraz dużą metalową kopułką?

Skomentuj

Na gorze będzie tak na 90% berylowe satori.
        Co do reszty nie wiem jeszcze.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
          czyli warto się zaopatrzyć jak jest okazja??

Skomentuj

A nie wiem, nie sluchalem

Skomentuj

Czas zabrać się za tuning jakościowy i podmienić okablowanie wewnątrz kolumn na wysokiej klasy przewód LGY z pozłacanymi konektorami, monitorki już chyba z pół roku grają a nadal forniru brak...

Swoją drogą nawet nie najgorsze te SB17MFC35-8, byłem zmuszony zatkać BRy, bo przez niesprzyjające umeblowanie było o wiele za dużo basu a o dziwo i tak jest go wystarczająca ilość, w planach też może kiedyś kupno jakiejś ciekawszej kopułki do niego.

Skomentuj

MDS08, SB13PFC25-8 + SB19ST-C000-4 x2. Nie całe 40m2, gra całkiem nieźle, warunki nie są idealne ale cóż zrobić. Elektronika teraz jeszcze wymaga zmian, będzie pełna cyfra zwłaszcza że sub wymaga opóźnienia.

Skomentuj

Fajny "man cave"

Skomentuj

Wygląda raczej jak bar ;-)

Skomentuj

Nie na temat...
                      Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                      Fajny "man cave"
                      Man cave to raczej to:

...i to nie jest bar :thumbsup:

Skomentuj

Świeżo ugotowane przyciski do PVC zamiast enkoderów :)

http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
                          Trochę zdziwiła mnie wysoka cena naprawy, ale już wszystko jasne.
                          Co jest jasne?

Skomentuj

Lammy będą do E450 jak złoto! :P

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
                            Świeżo ugotowane przyciski do PVC zamiast enkoderów :)

Ile takie kompletne do pre bym może zaadaptował ?
                            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Kwoty zależą od konfiguracji jaka ma być, ale to szczegóły na PW :)
                              http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Piter, bedziesz musial honde sprzedac.

Skomentuj

Honda już poszła... teraz czymś innym będę się woził przez życie
                                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Może komuś się przyda. Projekt SBA NAC MTM

http://audiohobby.pl/index.php?PHPSE....msg420424#new

Skomentuj

Łukasz wrzuć do nas bo to zniknie w temacie, a inni zapomną że takie coś stworzyłeś!

BTW gratz :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                        Może komuś się przyda. Projekt SBA NAC MTM

http://audiohobby.pl/index.php?PHPSE....msg420424#new
                                        A nie dasz rady wrzucić tego również do nas?
                                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mogę wrzucić do projektów ale cały opis zostałby zlinkowany do sąsiedniego forum, dla którego zrobiłem projekt. Jeśli to nie lamie regulaminu to nie ma problemu.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X