Dzięki marian, trochę mnie uspokoiłeś tymi zdjęciami. Pod lakierem o wiele lepiej to wygląda.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postagi czemu taka słaba wysokotonowka?
http://www.avx.hu/forum/uploads/mont...1330429199.jpg
Projekt Ellam-XT podpasował mi po prostu wyglądem głośników i pochlebnymi opiniami.
Później "klon" nabrał więcej cech nowszych braci (Sonus Faber Guarneri Memento/Homage).
Spoko już myślę o zrobieniu jeszcze jednej parki tych i czegoś większego to i będzie okazja na "lepsze" głośniki ;-)
PS: Na razie mimo, że nie skończone to grają jak dla mnie super więc subiektywnie słabe nie są ;-) No ale wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia ;-)Last edited by gi; 05.02.2013, 23:10.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta2 godzinki później i już stoi drugi :) Płytka pod terminale nie była uwzględniana.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaLuSzTi wygadał:) Ale to on jest duchowym mentorem przy budowie tych kolumn:)
No i pewnie pomogę w zwrotce, we Wrocku jeszcze nie byłem :)
---------- Post dodany 13.02.2013 o 16:40 ---------- Poprzedni post 12.02.2013 o 14:23 ----------
Po różnego rodzaju Scanach, Usherach, Etonach, Seasach, Morelach, STX AWX i Aurum Cantusach czas zrobić coś naprawdę porządnego...coś co pobije resztę :P
Mission + ARN 116 :P:P:P Taki tam mały zestaw do sypialni, dolphin123 właśnie robi budkę pod lampkę SE na EL84, którą kiedyś Moja Luba popełniła jako jakiś projekt na studiach.
No i odsłuchują się różne zwrotki do Seasów i Morela:
W tle widać abosrbery z wełny mineralnej, czekają jeszcze na materiał do obicia, który z racji mojej hospitalizacji czeka u kuriera. Na szczęście już mnie wypuścili, jednak czeka mnie jeszcze od cholery badań. Ale walczyć dalej ze zwrotkami można :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postaCzy dobrze widze CAV pod telewizorem od Pana K.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj