Zamieszczone przez dolphin123
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaSzybka przymiarka,wszystko ładnie pięknie wchodzi,idealnie wyliczone frezy
A tak serio, to idealnie Ci frezy wyszły, gratualacje.
Skomentuj
-
PYTANIE TECHNICZNE: czy materiał na maskownicę może wpłynąć niekorzystnie na pracę tunelu br? Wpadłem na pomysł wykończenia tunelu kawałkiem płyty z naciągniętym materiałem (jak w załączniku).
Myślicie, że czarny materiał na maskownice będzie się komponował z czarnym skajem? Gdzie można kupić tanio taki materiał (koniecznie czarny)?Załączone pliki
Skomentuj
-
Po ogólnych niezadowoleniach ze przętu czas na budowę pilarki stołowej.. kilka fotek z budowy:
16022013861.jpg
16022013860.jpg
Do sprzętu wykorzystam pilarkę McAllistera 1,8kw z tarczą 235mm (na zdęciu porównanie z małą Hitachi 165mm)
16022013856.jpg
Sprzęt jeszcze nie gotowy ale na dniach zostanie uzbrojony w prowadnice
17022013874.jpg
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie za maly ten blat jak na stolowa?
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postarozumiem ze fabryczna pilarka w celu mozliwosci ciecia pod katem?
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaszkoda ze nie mam miejsca bo bym sobie zrobil stol do frezarki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postadziury po bokach na rozsuwany stół w boczny kierunkach do szerokości cięcia ok.1,2m
Zamieszczone przez Marios Zobacz postacoś tak jak tu: http://www.woodworkingtalk.com/
Skomentuj
-
Poprawiłem już w poście.
---------- Post dodany o 10:37 ---------- Poprzedni post o 10:35 ----------
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa co z dlugoscia? pomocnik do obierania plyt czy jakas kobylka?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaszkoda ze nie mam miejsca bo bym sobie zrobil stol do frezarki
Skomentuj
Skomentuj