marian na samym dole linku masz Vife XT z frezem i bez http://www.troelsgravesen.dk/measurements.htm
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta"Podwoisz" ich efektywność marian dając je 10 -20cm od ściany (nie mogą/ nie powinny przylegać) Taki tam szczególik tylko. ;]
Panowie mam szybkie pyt. Dając panel frontowy do wzmacniacza nie mam koncepcji po ile wypuścić go na boki/poza wielkośc obudowy, znaczy jaki nadmiar względem obudowy (mam nadzieje że zrozumieliście) Zechciał by ktoś może uraczyć jakąś ściągawką w postaci foto. Coś +/- w ten deseń:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaRoznica zawsze bedzie duza. Ja z tasmy nie korzystam z prozaicznego powodu. Robie prototyp przedniej scianki tak, jak bedzie ona wygladala w rzeczywistosci ( precyzyjne frezowanie ). Nie naklejam do pomiaru tasmy, bo z tasma nie bede pozniej tego sluchal.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaw castoramie nie moga naciagac z kosztem plyt, ale za to pocieli krzywo :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaOrientuje się ktoś gdzie kupię coś (no właśnie nie wiem jak to się nazywa) jak taką jakby okleinę / cieniutki plastik, matowy chropowaty.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaco ciekawe 2 kawalki sa rowne, a 2 sa krzywe :/
Skomentuj
-
A to moja nowa zdobycz
Puki co gra w testowej budzie dobieranie wytłumien strojenia itp,docelowo całkiem spora komora i niskie strojenie,port szczelinowy,kratownice we wnetrzu itd...
Przy wykanczaniu nietypowe jak na suba propozycje
Min:Hartowane szkło, aluminium, stal nierdzewna,granit,rzeźbione listwy i narożniki,egzotyczny fornir i wiele warstw lakieru tzw lustrzane odbicie.
Zebrało mi sie całkiem sporo pomysłów,postaram sie niedługo pokazać co z tego zaczyna wychodzic:)
Skomentuj
-
Moje wczorajsze zabawy- jak ze starych nozek od kompa i nozek od cd playera zrobic cos ciekawego:
P1030807.jpgP1030808.jpgP1030809.jpg
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios221 Zobacz postaA to moja nowa zdobycz
Puki co gra w testowej budzie dobieranie wytłumien strojenia itp,docelowo całkiem spora komora i niskie strojenie,port szczelinowy,kratownice we wnetrzu itd...
Przy wykanczaniu nietypowe jak na suba propozycje
Min:Hartowane szkło, aluminium, stal nierdzewna,granit,rzeźbione listwy i narożniki,egzotyczny fornir i wiele warstw lakieru tzw lustrzane odbicie.
Zebrało mi sie całkiem sporo pomysłów,postaram sie niedługo pokazać co z tego zaczyna wychodzic:)czym go napedzasz?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios221 Zobacz postaA to moja nowa zdobycz
Skomentuj
-
może chodzi o jednocewkowca? ale faktycznie, z budą się trzeba trochę pobawić, na dniach będę montowal skrzynię BR z przegrodą umożliwiającą zamknięcie w 15l (prezentowalem kiedyś patent) i z regulowaną szczeliną. Zostaje jeszcze zabawa z cewkami, ale chyba jednak każda sasilana z osobnego kanału UniAmpa
Skomentuj
Skomentuj