Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A do mnie dziś przyszło tez kilka klocków :)
    Brax 10.1
    Lotus by seas 250/1
    Wavecor tw30 w 8 omach (nie pamietam tych długich oznaczeń)
    2 skrzynki
    Zamknięta 30L pod 12"
    Zamknięta 23L pod ww 10"

Jutro jeszcze przyjdzie hektar maty gms 07xl czy jakoś tak i 2m2 grubej gąbki

Jeszcze mdf i paczka z Polinka i można zacząć zabawę

Zdjęć nie pokarze bo jak przyszły suby razem zapakowane to myślałem, ze TV mi ktos wysłał
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      A do mnie dziś przyszło tez kilka klocków
      Brax 10.1
      przyznaj sie - jakies promocje macie czy co? taki drogi glosnik a cala grupa osob go kupuje :/

2 skrzynki
      Zamknięta 30L pod 12"
      dzieki za info

Skomentuj

Jak sie bierze 10 szt to i promocja jest

Jak będziesz chciał to dzwon :)

A skrzynki nawet nie obejrzałem
        Przyszły 3 takie wielkie pudła ( od ciebie najmniejsze )
        Ze boje sie nawet do nich podejść
        Wavecory obejrzałem
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak będziesz chciał to dzwon
          jak dostane 2k podwyzki to zadzwonie

Wavecory obejrzałem
          nawet zapomnialem sie pochwalic ze 22mm do mnie dotarly. dzieki zibi za info ze to byly ostatnie

Skomentuj

Powoli do większego projektu dwu drożnego:

Skomentuj

juz mi sie odechcialo STXy skladac... :(

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                Powoli do większego projektu dwu drożnego:

witam w klubie....

---------- Post dodany o 19:09 ---------- Poprzedni post o 19:02 ----------

...a tymczasem.... w koncu mam czas na dokonczenie projektu z przed jakis 3 lat...

i dodatkowa robota/ przygotowywanie frontu pod piano black...

a przedemna weekend i zajmowanie sie moja szatanska corka, czyli nici z lakierowania na cale 2 dni...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  juz mi sie odechcialo STXy skladac... :(
                  To jest to, jak się patrzy na takie cuda to aż człowiekowi odechciewa się robić co innego i nic tylko zbierać pieniądze...

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                  witam w klubie....
                  Jaki Excel? Nie jestem w stanie zgadnąć bo nie widzę magnesu :P Mój to W18E001 i do jakiego projektu masz zamiar swojego aplikować?

Skomentuj

Ex ten sam co twoj. Zamierzam sie do projektu Troelsa http://www.troelsgravesen.dk/TJL_2W.htm . Prawdopodobnie dam jeszcze aktywnego suba na dół, bo mam od dłuzszego czasu parę nowych mivoc/ ravemasterow, ktore mi zajmują miejsce na sofie w gościnnym.:) Nie mam kasy na inne, a moze akurat te sie dobrze spiszą.

Skomentuj

Nie do końca te same W18E i W18EX jeden lepszy do podłogòwek, drugi do monitoròw ale to nie moje stwierdzenia.

Skomentuj

To też takie gadanie bo monitor może mieć taki sam litraż co podłogówka.

W moim wypadku mój W18E001 będzie pracował w 20 litrowym monitorze blisko-polowym.

Skomentuj

wiele razy pojawialo sie pytanie jak skleic rozwalony uklad magnetyczny.
                          trudno go rozdzielic, ale polaczyc latwiej

a teraz pytanie - ktory wysokotonowy to AWX?

Skomentuj

Ten po prawej
                            Last edited by lklukasz; 19.04.2013, 23:44.
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

.3lite ja poprostu cytuje to co mi Yoshi mowil. EX ma mocniejszy naped i bardziej pasuje do monitora a po co robić podlogowke np 18L jak mozna 25L i zejsc nizej. Wiem jestem slaby w tym wiec nie bede sie madrowac

Skomentuj

A no dokładnie, ja nie mam wyboru więc muszą być monitory :)

Skomentuj

Ten po prawej
                                  po czym wnioskujesz?

Skomentuj

Kiedyś tak z ciekawości połączyłem W18EX z XT25TG na zwrotnicy na szybko zrobionej i świetnie to grało. Bas, średnie praktycznie bez zarzutu. 2 drożne kolumny przyjemnie się robi i łatwo uzyskać dobry efekt, przy 3 drogach trzeba już troszkę pokombinować

Ostatnio większość czasu zabiera mi praca, więc nie mam zbytnio czasu na forum i hobby, ale składam obecnie klona Accuphase P-5000 - wystawie kiedyś kilka fotek.
                                    Troszkę uzbierało mi się głośniczków (które nie mogły by trafić do klienta, ale w pełni sprawne) z firmy gdzie obecnie pracuję, kilka par głośników neodymowych 20cm do Audi, jakieś małe Tonsile. Coś porobię z tego Niedługo przenoszą do Polski z Włoch produkcje głośników do Porsche i jestem ciekawy co to będzie.
                                    Last edited by jamess8; 20.04.2013, 08:07.

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
                                      ............................ Niedługo przenoszą do Polski z Włoch produkcje głośników do Porsche i jestem ciekawy co to będzie.
                                      Mógłbyś napisać coś więcej??? kto??? gdzie???

Skomentuj

ktos mi kiedys pisal ze obok niego jest firma ktora produkuje glosniki do fabrycznych montazy do samochodow. i jest to w polsce
                                        nawet podal link do strony, ale to bylo jakis czas temu

Skomentuj

Relikt z epoki krzemu łupanego...

...ale do leciwych monitorów Telefunkena będzie ok
                                          Last edited by Zigrin; 22.04.2013, 21:43.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X