Zamieszczone przez .3lite
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPawel, zobacz na to z innej strony. Nauczysz sie czegos nowego
mialem jutro jechac z tymi kolumnami do wujka bo ma parapetowke... jak ja mu teraz sie wytlumacze? :(
takiego dola zalapalem... nie wiem czy to zrezygnowanie czy opary nitro
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaCo do odtwarzacza to w opisie na stronie nie ma napisane że ma AUX, ale są piny L_in R_in więc prawdopodobnie jest. Dziś może uda mi się go odpalić.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaR to teraz się napalił na Scana 32W :) To były jedyne 4R z oferty Scana i takie zamówiłem :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaR to teraz się napalił na Scana 32W
2KW :lol:
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPewnie, że mam Satori TW29R - co ja Panowie nie mam?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaciekawe jaki sobie wzmk by do tego sprawił ?
2KW
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaA nie pożyczył byś ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaA to jeszcze nie wiesz? :P
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPewnie, ale dopiero pod koniec tego miesiąca byłbym w stanie wysłać kiedy wrócę do Krakowa na "stale".
Skomentuj
-
Tak to stare, walajace sie od ladnych paru lat monacory. Ta mala popierdolka to fountek fr89ex - naprawde fajny glosnik, przyjemnie sie tego slucha chodz z daytonem nd16 na gorze bylo by jeszcze lepiej.
Jak bedziesz duzo piwa pil to 18 plyta na lozko bedzie troche za slaba i trzeba bedzie podpore jakas na srodek dac :P
pozdr
ps sprawdz maila na o2i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zrób z 3mm HDFu. Prosty sposób: http://diyaudio.pl/showthread.php/19...eas-kt27tbfc-g Później dokleiłem 2 warstwę HDFu, całość ze skosami widzisz w tle zdjęcia z łóżkiem(na stole).
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz postaJa za to walczę z największym "drewnianym" DIY czyli robię sobie łóżko
Skomentuj
-
Od środka przykleję/przykręcę kantówki dla wzmocnienia jak i utrzymania stelażu. Długo zastanawiałem się czy zakupić stelaż jednak 250-300zł za kilka wygiętych listewek ze sklejki?? Jak dla mnie za drogo i dodatkowo mało wytrzymałe(spałem trochę na takich łóżkach i listewki potrafiły wyskakiwać z plastikowo-gumowych uchwytów). Stelaż zrobił mi stolarz z wysuszonych desek świerkowych, są to listwy 22x40mm, będą ułożone(klej+wkręt) z przerwami 30mm(wszystko według instrukcji do materaca).
Całe łóżko pójdzie w fornir orzech amerykancki :)
Skomentuj
-
Jak by kto potrzebowal taka na szybko zklepana zwrotnice do takiego zestawienia jak wklejalem wczesniej to prosze bardzo.
Niestety pomiar robiony w 4 metrach kwadratowych (jak na zdjeciu kolumna w narozniku, na poprzedniej stronie jest zdjecie).
i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
Skomentuj