po klejeniu tez
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postapo klejeniu tez
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta@_mucha_ - ja zazdroszczę Ci takiej przestrzeni do dłubania... Oj ale bym się tam bawił :PPP
wykonałem prowizoryczny stół do cięcia i wziąłem się do ręcznego cięcia
i tak w 3 dni złożyłem pierwszy z 4 potrzebnych dyfuzorów/ w tym każdy klocek dodatkowo osobno szlifowany do gladkości
teraz czym to polakierować, żeby mialo ładny miodowy kolor, ale żeby były widoczne wszystkie słoje?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postai tak w 3 dni złożyłem pierwszy z 4 potrzebnych dyfuzorów/ w tym każdy klocek dodatkowo osobno szlifowany do gladkości
Skomentuj
-
Wiem, ale takiej nie posiadam :) Pierwszy byl na próbę. Jak będę robił kolejne to sprobuję ciąć piła tylko ukuśne linie, a poziome zwykłą tarczową ( z za małą tarcza tnącą), bo one nie muszą być aż tak idealnie wycięte.
Ps. Chcialbym uzyskać efekt jak oryginal http://www.vicoustic.com/vn/imgsprod...brown_Main.JPG tylko drewno ktore posiadam ma barwę szaro zielonkawą. Z czarnym czy białym by nie bylo problemu, dałbym podkład wysoko wypełniający i na to kolor i gotowe, ale chcę kolor drewna.Last edited by ruffpl; 19.08.2013, 20:54.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaczym to polakierować, żeby mialo ładny miodowy kolor, ale żeby były widoczne wszystkie słoje?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa mnie dzisiaj frezarka zranila - dostalem odlamkiem i rozcielo mi delkatnie warge :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaA są takie co zmienią kolor drewna na taki jasno brązowy?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaco tak mocno rozsuniete? :???:
może jakoś to jeszcze naprawie
Skomentuj
Skomentuj