Kopułki aluminiowe i zwłaszcza tytanowe trzeba bardzo uważnie oglądać. Najmniejsze wgniecenie nawet czasem wielkości ukłucia szpilką potrafi wyraźnie wpływać na brzmienie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale kosz i zawieszenie w tym daytonie tez wyglada jakby to byl STX
najwieksz minus tego daytona to spl
w poludnie odebralem je a o 15'tej musialem wyjechac wiec jeszcze do niedzieli nic z nimi nie bede robil
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaA do mnie przyszła kolejna paczka z seasami. Chyba spróbuję zbudować swoją pierwszą TLkę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaTo L22
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postapoczytać, bo moja wiedza o TLkach jest zerowa
mi nie podpasowal ten typ obudowy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaPS ale jestem zły bo jedna kopułka jest z leciutkim wgnieceniem :/ wizualnie przeszkadza, zobaczymy jak to wyjdzie w pomiarach...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaproponuje sie do kogos przejechac i posluchac TLki
mi nie podpasowal ten typ obudowy)
Czasem przeglądam temat " Linia transmisyjna, wady zalety, ciekawostki" i w większości to wypisywane są tam same pochwały. Myślalem też o tym aby zrobić maly eksperyment i z tego powodu, że mam 4 sztuki, dać 2 głośniki na stronę w osobnych komorach- jeden w TL, a drugi w BR (lub closed), jako aktywne doły pod monitorki. Ale z tym jeszcze trochę poczekam bo mam inne rzeczy na głowie/ najważniejsze, że udało mi się wyrwać cały komplet za pól ceny, więc mogą sobie jeszcze poleżeć w szafie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaCzasem przeglądam temat " Linia transmisyjna, wady zalety, ciekawostki" i w większości to wypisywane są tam same pochwały.Życzę powodzenia!!!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaPawel a jakiej TL sluchales , moze cos z nia bylo nie tak?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _mucha_ Zobacz postaWczoraj cięcie formatek. Dzisiaj frezowanie.
Będzie moje pierwsze TL.
Skomentuj
Skomentuj