Zamieszczone przez .3lite
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Mysle, ze to nie jest dobre porownanie :) te wzmaki robilo bardzo wiele osob, w tym rowniez takich, ktore mialy drogi sprzet, czy nawet bardzo drogi.
Teslami to sie jarali jak sie z alpharda przesiadlo. A tutaj bylo inaczej, ludzie zachwalali GC, w porownaniu do wzmakow z cenami nierzadko 5 cyfrowymi.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJuz wszyscy zapomnieli cmokania nad klonami wszelkiej masci LM ? Esencja tych klonow byl wlasnie brak preampa :) No ale oczywiscie masa roznych odmian, czesci, az popadli w skrajnosci ze sciaganiem folii z kondow.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaA pochwalisz się co to ciekawego tam masz? :P
Dzisiaj psklejałem pokrywę z MDF .
Zostało fornirowanie, wyfrezowanie wentylacji i założenie tematu w gotowych konstrukcjach
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
CNC troszkę mnie kręci, kumpel zrobił 3 osiówkę , tylko że słabe wrzeciono ma i troszkę "wiotka" konstrukcja. U mnie to będzie stal i bez pseudo oszczędności. Jedynym problemem jest czas.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorka niedzielnego
asa
P.S.
Mam taką propozycję, co by powiedzmy rozrysowane bryłki głośników zamieszczać w dziale pobieralnia. Myślę, że można by stworzyć fajną bazę do wykorzystania w projektach. Jest kwestia formatów itp, ale można by to dograć.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez asa Zobacz postaMam taką propozycję, co by powiedzmy rozrysowane bryłki głośników zamieszczać w dziale pobieralnia. Myślę, że można by stworzyć fajną bazę do wykorzystania w projektach. Jest kwestia formatów itp, ale można by to dograć.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postafaktycznie mi sie nie chce tworzyc glosnikow... a w Solidzie jest rozbudowany modul to tworzenia renderigow
Zresztą nie było propozycji.
pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaModyfikowałeś układ czy leciałeś z traxmana dokumentacji?
Skomentuj
-
Kiedyś próbowałem, bo nie do końca podoba mi się w tym układzie wyciskania maxa z tej lampy. Jest to uzasadniona rzecz, bo początkujący chcą jak najgłośniej, jednak mi to nie pasowało. Strasznie drażniła mnie czułość wejściowa i mały kąt regulacji potkiem przy standardowym źródle 0,7-1V. Samym sprzężeniem niewiele zdziałałem, więc aplikowałem po swojemu wg noty, oczywiście punkt pracy dobrałem dużo mniej obciążający lampę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaKiedyś próbowałem, bo nie do końca podoba mi się w tym układzie wyciskania maxa z tej lampy. Jest to uzasadniona rzecz, bo początkujący chcą jak najgłośniej, jednak mi to nie pasowało. Strasznie drażniła mnie czułość wejściowa i mały kąt regulacji potkiem przy standardowym źródle 0,7-1V. Samym sprzężeniem niewiele zdziałałem, więc aplikowałem po swojemu wg noty, oczywiście punkt pracy dobrałem dużo mniej obciążający lampę.
Skomentuj
Skomentuj