Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez nonameplum Zobacz postaMam nadzieje, że wyjdzie.
A ja biorę się za monitorki w stylu Adam Audio A77X. Trzeba zrobić coś wizualnie podobnego do suba, czyli czarny fornir i front na czarny połysk/ chociaż korci mnie aby dać jabłoń na calość a frontu czarny połysk
Skomentuj
-
.3lite
Ożeż ty! Ja na czarnego chyba w tym roku już nie uzbieram :( Prawdopodobnie będziemy mieć identyczną elektronikę :)
---------- Post dodany o 21:55 ---------- Poprzedni post o 21:54 ----------
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaA ile za taką zabawkę?Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaPrawdopodobnie będziemy mieć identyczną elektronikę
Skomentuj
-
Może jakieś estradowe, kto wie
Jak zapragnę wąskiej ścianki to może po dwa na stronę:
http://www.wavecor.com/html/sw223bd01.htmlDayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaMoże jakieś estradowe, kto wie
Jak zapragnę wąskiej ścianki to może po dwa na stronę:
http://www.wavecor.com/html/sw223bd01.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaMyślałem nad nim ale symulacja odp. impulsowej skutecznie mnie do zakupu zniechęciła
qms ponad 12
Skomentuj
-
Wczoraj i dziś dociąłem sobie fornir. W wolnym czasie od nauki do egzaminów będzie klejony :P
Sub będzie na Tonsil'u GDN 25/80/1 - miałem takiego na zbyciu więc postanowiłem go wykorzystać :)
Obok i gdzieś w głębi zdjęcia paczki na 2x WM.STX.4.1.100.8.F.S.MC + PC + aktywnie 17SW w każdej. Szkoda tylko, że dawno je robiłem i podfrezowania nie są idealne... czeka mnie sporo zabawy po fornirowaniu z wycinaniem :/
Tak mniej więcej ma wyglądać front suba, co z tego wyjdzie zobaczy się
Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
Skomentuj