Zamieszczone przez .3lite
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaA mówiłem - bierz berylowego Revelatora :)
Trzeba mieć coś unikalnego a poza tym, od wielu miesięcy Seasa chciałem :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaAle Ty już go maszAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
A widzisz, nie zauważyłem nawet :)
W każdym wypadku na tweeter od Seasa muszę czekać z audiodrivers.eu no chyba, że bym brał z Polinka ale drożej wychodzi i nie wiadomo czy jest na stanie - trzeba zapytać ale jeszcze mogę zmienić zdanie :P
Ten beryl nigdy mnie nie kręcił szczerze mówiąc, może kiedyś do innego projektu się weźmie :)Last edited by .3lite; 14.10.2013, 19:38.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaAccuton
A nie CELL ?
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postamałe problemy a dupy truć nie chciałem
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaBerylowy Revelator
no i żeby OT nie było i na dowód , że się nie lenie
LuSzTi już pozew sądowy struga zapewne( nie opatentował więc nic mu to nie da nic :P )
oraz oklepany zestaw ale tym razem w moim wydaniu dla forumowicza Adama ( i dla reszty forum)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gavron04 Zobacz postaWydaje mi się, czy kosze są trochę przekręcone/wkręty nie są w prostej linii ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaCiekawy jestem jak połączyłeś w takim razie masy
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaa czemu ten ?
A nie CELL ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaLuSzTi już pozew sądowy struga zapewne ( nie opatentował więc nic mu to nie da nic :P )Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaŚredniotonowy 90 mm?
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPrzez częściowo uruchomiony mam na myśli działający (wg. oscyloskopu) stopień napięciowy który jako taki jest najtrudniejszy w tym wzmacniaczu :P
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaimpulsatorami kinetycznymi
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postanisko-średniotonowy :P 5 calowy
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postato nie wiem jak uruchomiłeś bo bez stopnia wyjściowego jak masz zamontowany clamp to trany idą z dymem
I przy okazji - przed chwilą byłem zajęty Accuphase i wreszcie coś gotowego już:
Na razie testowo też sprawdziłem działania wszystkich tranzystorów i czy nie ma przebicia do płaskownika, raczej nie uruchamiam go jeszcze a idę składać drugi póki mam trochę czasu :/
Skomentuj
-
Ja dziś poskładałem 4sygnałóki 5m do auta, jutro muszę je przeciągnąć + czeka mnie dalsza walka z instalacją ale już powoli widać koniec:)
Ogólnie kupiłem bardzo fajne wtyki do tych sygnałówek, solidnie wykonane plus bardzo dobrze się lutują:) Jak by ktoś szukał to nazywają się: NEUTRIK-REAN NYS 352BG. Jedyny minus to że nie mają oznakowane kolorami L i P Ale u mnie będzie termokurczki kawałek na obu końcach:)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DIGIPROCOMP Zobacz postaED12LFA + D800 w testowej obudowie 85L
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaI przy okazji - przed chwilą byłem zajęty Accuphase i wreszcie coś gotowego już:
Skomentuj
Skomentuj