Zamieszczone przez tomekk_
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaJa tylko nie wiem czy masz tak dużą rękęczy ten panel jest taki mały, w porównaniu do panela irka 300w to tafo jak i końcówka mała jest
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta1.5kPLN to dobrze :)
Skomentuj
-
Moc raczej taka sobie do dobrej pompki. 210W / 8R to ja "ledwo" przełykam do domowego sprzętu, właśnie dlatego następny projekt lub gotowy wzmacniacz dla mnie będzie musiał mieć co najmniej 500W w 8R. Może mostek, może coś innego, jeszcze nie wiem.
Cena jednak nie jest zła, chociaż w klasie D można by trochę więcej tej mocy wycisnąć. Na pewno nikt by się nie obraził.Last edited by .3lite; 14.06.2015, 12:44.
Skomentuj
-
Widzę Panowie że zapanowała moda na biały lakier :) tak się składa, że na dniach zaczynam robić projekcik monitorków ravena na vifie ne dla dziewczyny i podoba jej się takie wykończenie. Czy mógłbym prosić o krótki opis jak wykonać taką powierzchnię, żebym zorientował się, czy w ogóle jestem w stanie to zrobić ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaczor188 Zobacz postaCzy mógłbym prosić o krótki opis jak wykonać taką powierzchnię, żebym zorientował się, czy w ogóle jestem w stanie to zrobić ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaWczoraj była fajna pogoda ciepło, bez wiatru więc dobry moment na profesjonalne lakierowanieJa jak coś idę prysnąć sprayem to zawsze coś sie przyklei albo pyłki albo owad :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaJa tylko nie wiem czy masz tak dużą rękę czy ten panel jest taki mały, w porównaniu do panela irka 300w to tafo jak i końcówka mała jest
Tutaj dla zainteresowanych... co tam siedzi:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
Paweł, napisz coś o tej konstrukcji.
Nie słychać świstów z otworu w magnesie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPaweł, napisz coś o tej konstrukcji.
Nie słychać świstów z otworu w magnesie?
Jeśli chodzi o magnes jest spasowany idealnie, jeśli chodzi o ten otworek w magnesie nie usłyszałem nic dziwnego.
Świst który słyszę może też być normą w tym głośniku, pewnie w normalnej budzie nie byłoby problemu ale pojawia się on przy dużych mocach.
Dziś obejrzałem sobie 2 filmy, bas był mega fajny taki typowy kinowy, ale kilka godzin z subem po pokoju biegałem
Konstrukcja sama w sobie dość prosta, jedna komora dobierana na wysokość kosza druga na oko, wzorowałem się tym: http://www.lautsprechershop.de/index...au.htm?xxx?xxx
Głośnik kupiłem z zamiarem zrobienia suba do ogrodu, ale Pogromca mitów podesłał mi tą stronkę i zrobiłem to z ciekawościPóki co zagości to u mnie na dłużej do filmów no chyba ze TL'ka na 2x 22SCX będzie lepsza - a też się już robi. Krótko mówiąc za ok 160zł to fajna zabawka
Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
Skomentuj