szkoda tylko że tonsil tak nie bardzo wizualnie tam pasuje
dlatego zmieniaja wlasciciela :P
mialem skrzynki pod tego tonisla wiec musialem jakos sie ich pozbyc...
teraz w identycznym stylu zrobie na ARN + PJ - powinno byc lepiej
A oto moje "piękności" i też największa zmora mojego DIY :-) Chciałem na siłę coś pozmieniać i jak to mój brat mówi przykręciłem na front "deski do krojenia" :-) ...
obecnie kolumny przenioslem do pokoju 16m
bas przy dobrych nagraniach jest OK ale przy gorszych mp3 jest odrobine z tylu (sama koncowka mocy). bas jest przyjemny, szybki, niemeczacy. jednak w D&B brakuje mu zejscia...
najwieksza zaleta tych kolumn jest srednica.... co ja pisze - poza bardzo niskim basem to niczego im nie brakuje :mrgreen:
tonsil + visaton?? hmm... jakby tego sc10n wywalic i dac np DXa to bylby suoer zestaw. GDN 16/50/6 ma bardzo fajna srednice i wyzszy basik. niema sensu wsadzania go w zbyt duza obudowe bo to bardzo delikatny glosnik. a niskiego basu rodem z ARNow i tak nie doswiadczymy. ogolnie bardzo polecam tego tonsilka. szczegolnie za 50zl
porownujac tonsila do vify to brakuje mu odrobine lekkosci... a visaton to smiec w porownaniu do vify :P
[ Dodano: 2007-11-14, 14:57 ]
no i pomaowane srubki
center na dniach.... ogólnie doszedłem do wniosku że kinbo na tak dużych mid-basach to porażka.... Faza zabija i i tak nie ma tego jak podłączyć. Przynaj,mniej tak mi się wydaje.
Skomentuj