Śliczne :mrgreen:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Jak wyglada hmmm normalne ze bez zwrotki hds (dx25 nie byl podlaczany) nawet z sopranem na minimum grał dziwnie..a pozatym to bylo pierwsze odpalenie, teraz glosniki juz wygrzane.
Jestem w szoku naprawde, i bez woofera spokojnie w 18m2 sie obejdzie, ale woofer zrobie tak dla hmm zasadyNie wiem jakie tony to dzwiek strun gitary (3,5khz?) ale teraz to brzmi tak ze nawet moja zona z drewnianymi uszami jest pod wrazeniem
Narazie kolumny nie wytlumione (watoliny uzyje) a naprawde basik jest przyjemny.
Pamietam stare stx120-6-sw w jednym kawalku bylo takie zejscie ze w pewnym momencie glosnik chial wyskoczyc (dzwieku juz nie bylo) i tak pompowal przez B-r powietrze, a tutaj pelna kontrola :oops:
a o wysokim to nie wspominam ten dx25 jest masakryczny ( jak narazie nie slyszalem lepszych wiec nie smiac siemoge porownac go na tle arvki i sc10n, a raczej porownywac nie ma co:))
Jedyne o co sie martwilem to br, mial byc 5,5 cm a kupilem 5cm (4,8) ale naszczescie jakiegos furkotania narazie nie zauwazylem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez toma085
Skomentuj
-
Zamieszczone przez toma085Zamieszczone przez HeatheNhttp://www.troelsgravesen.dk/HDS164.htm
2,5way na 2xhds164+xt25tg....
Skomentuj
-
To szkoda bo bym się skusił na coś w tym stylu najlepiej 2,5 lub 3 wey(tak żeby basu nie brakowało) a tym bardziej z xt19 na górze. Jest projekt na KEP-ach ale 1000zł na minibasy to trochę zaporowa cena.
Skomentuj
-
mam 3 typy paczek na elektronikę
- 430x300x100mm w rożnych konfiguracjach front (włącznik + LCD lub tylko włącznik) i back (5x2RCA + panel zasilający lub 5x2RCA + panel zasilający + 2pary wyjsc głośnikowych) panelu
czyli możliwość włożenia całej Integry / końcówek / preampu
- 350x250x150 póki co tylko w jednej opcji pod monoblok czyli 1RCA + para wyjść na kolumnę i panel zasiląjacy, we froncie otworek pod włącznik
- 260x220x65 w opcjach:
Front - LCD + włącznik lub sam włącznik
Góra - otwory pod lampy (pre lampowe nr3 by pkrecz) lub bez tych otworów
tyl - 5x2RCA + zasilanie lub 2x2RCA + zasilanie
czyli obudowa pod wszelkie DACi, PREampy, Słuchawkowe, PVC i inną drobnice...
oczywiście jakieś drobne zmiany i innowacje są możliwe do wprowadzenia - bez problemowo.
całość wykonana jest z Aluminium 3mm malowane proszkowo a panele Frontowe to 8mm anodowane na kolor naturalnywszystko skręcone śrubami M4 na słupkach alu 15x15mm.
jeśli jest ktoś zainteresowany jedną z wyżej przedstawionych a niżej pokazanychto śmiało - Chcemy z kumplem zrealizować wieksze zamówienie.
niestety nie wychodzi to tanio. bo za duze 350pln a mala 250pln...
jednak sam sobie zrobilem takie dwie - precyzja wykonania, jakosc... az chce sie skladac nowe klocki
Skomentuj
Skomentuj