budy zrobione, teraz zamowic fornirek tylko.. jutro klepie budy do kepow, te na focie do arnow 116.. frezow brak od tak sobie:)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
kilka fotek z budowy:d
oraz pytanka
1. czym tniecie fornir? kilka razy mi się uszczerbił, co wtedy robicie? ja zmiliłem fornir zmieszałem z klejem i poszpachlowałem, zobaczymy jak wyjdzie po malowaniu
2. jakiej firmy lakier polecacie chciałbym gładki mat w kolorze ciemny dąb i czy lepiej malować pistoletem czy pędzlem?
Skomentuj
-
Zigrin, jaka dales pojemnosc dla GDNa?
kiepas96, ladne zwrotnice - szkoda ze sie bardziej nie przylozyles :P
no i niewiem dlaczego niepodoba mi sie terminal tak nisko :/Zamieszczone przez kiepas96czym tniecie fornir?
Zamieszczone przez kiepas96kilka razy mi się uszczerbił, co wtedy robicie?
Zamieszczone przez kiepas96ja zmiliłem fornir zmieszałem z klejem i poszpachlowałem, zobaczymy jak wyjdzie po malowaniu
Zamieszczone przez kiepas96chciałbym gładki mat w kolorze ciemny dąb
Zamieszczone przez kiepas96lepiej malować pistoletem czy pędzlem?
Skomentuj
-
moje maja wysokosc 90cm, ale beda pewnie na czyms staly
Zamieszczone przez SzoplerŁo matko! Czemuż to pod wysokotonowca taki otwór wielgachny (i nierówny) ?odpowiedz sobie sam czemu taki nierowny
jakby byl fornir to juz bym je mial skonczone... ale dopiero w sierpniu je wykoncze..
[ Dodano: 2008-07-10, 12:28 ]
tak z innej beczki... ludzie pozamawiali tyle glosnikow z AC a zadnych nowyh konstrukcji wlasciwie.... co jest ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S.Zigrin, jaka dales pojemnosc dla GDNa?
Mam jeszcze pytanie, czym wytłumić, mam coś w rodzaju watoliny pod dostatkiem(w załączniku foto), tego używa się przy produkcji garniturów, nie mam pojęcia do czego, ale nie wiem czy lepiej nie poszukać jakiegoś innego materiału. CO do samego wytłumienia to planuje zastosować ja na tylnej ściance, za głośnikami, całych bocznych, oraz spodzie i górze komory.Załączone pliki
Skomentuj
-
Wytłumienia nie odlicza się od objętości! Dając wytłumienie nawet można zwiększyć pozorną objętość, tzn. głośnik będzie "widział" objętość większą niż jest w rzeczywistości.
Spokojnie możesz dać tą watolinę jako wytłumienie, myślę, że dobrze się sprawdzi :wink:
Sam musisz dobrać eksperymentalnie jaka ilość waty będzie najlepsza.
Skomentuj
Skomentuj