Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

:cool: Jakaś produkcją seryjna? :twisted:

Skomentuj

dokladniej do szerokopasmowek o ktore kiedys pytalem dla kumpla do ogrodu pod wiate

Skomentuj

dolphin123, jakiej srednicy sa otwory? bo moglbys moze te wyciete srodki przerobic na pierscienie dystansowe do CA

Skomentuj

jak chcesz to mozesz wszystkie srodki brac :razz: jest tego troche a mi niepotrzebne 16 wydaje mi sie maja napewno musialbym dokladnie zmierzyc

tylko ze te krazki co tam widac to z nich jeszcze wnetrze jest wyfrezowane aby byly wlasnie do kanapki pierscienie wieksze na 20cm glosnik

Skomentuj

5h pracy, żeby zrobić podpórkę na podstawki lamp (wyznaczyć otwory, dobrać wysokość), zamocować od nowa zasilacze... Masakra. Aż mnie głowa rozbolała :|

Skomentuj

esh0 ,,wszystko poukładane, dużo dobrej roboty" :mrgreen: A tak na serio to i tak chyba Ci poszlo szybko bo ja ostatnio 2 godziny walczylem z rozmieszczeniem elementów w zwrotnicy :wink:

Skomentuj

Nowe kolumny..., PJ jako wysoki :)

Skomentuj

widze ze te ksztalty ostatnio bardzo popularne

Skomentuj

To chyba jakaś mania, bo ja też myślę o kolumnach w "tym kształcie" .

Skomentuj

No tego kształtu to już moja druga konstrukcja , Kształt super ale roboty z tym jest bardzo dużo...

Skomentuj

Nawet fajnie to wyglada :wink: Jakie sa koszty takiej "lezki" :?:

[ Dodano: 2008-07-04, 09:32 ]
                        Szopler nie mania tylko wszystkim znudziły sie "klocki" :lol:

Skomentuj

Koszty normalne jak zwykła obudwa, tylko wiecej kleju i wkrętów i oczywiście duzo wiecej roboty!

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
                            Jakie sa koszty takiej "lezki" :?:
                            mam nadzieje że to było pytanie retoryczne :wink:
                            Też mi się podoba ten kształt ale ja nie mam nerwów do takich konstukcji

Skomentuj

U mnie już czekają zwrotki na KEP'a z XT19. Nigdzie w mojej okolicy nie ma mdf'u :/ więc stoję w miejscu jeśli chodzi o skrzynki. Z drzewa szkoda roboty, bo chce zrobić coś ala "lakier fortepianowy".

Skomentuj

widzę że teraz na topie są zwrotnice ala Pawel S. tyle ze Paweł nie używa długopisów do tego :wink:

Skomentuj

Wcześniejsze zwrotnice pod AKX + PJ też tak zrobiłem na wzór Pawła S., ale wtedy jeszcze tutoriala nie było :) Długopisy były pod ręką to tak wyszło :)

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
                                    tyle ze Paweł nie używa długopisów do tego
                                    :lol: uroki DIY :P
                                    nonameplum, widze ze te lepiej wyszly

Skomentuj

Trzeba sobie radzić. Pewnie myślicie, że tam są też śrubki, ale tak na prawdę są to nagwintowane gwoździe pomalowane sprayem :P

[ Dodano: 2008-07-06, 11:16 ]
                                      W planach mam coś takiego:

Skomentuj

pomalu do przodu 2xARN + PJty, z tyłu dałem gąbke 2cm z boku też dawać czy coś cieńszego?

Skomentuj

Zamieszczone przez Szopler
                                          KEP rulezz ?
                                          nom

Skomentuj

Czaruję...
                                          X