Zamieszczone przez nowy1
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
nowy1 18l da sie całkiem ładnie optycznie zakamuflować ...twój projekt wygląda strasznie klocowato i ociężale...tak trochę nienaturalnie do wielkości przetworników w nim użytych ..
rozumiem ze to kwestia gustu itd.....
mi w każdym razie się to tak średnio podoba, poprzednia twoja konstrukcja to tez niewątpliwie hi-end tylko tez takie strasznie klocowate, niczym szafa...
czy to celowo robisz bo tak Ci się podoba ? czy koniecznie chcesz by był jak jakis projekt na którym się wzorujesz ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez bawoleknowy1 18l da sie całkiem ładnie optycznie zakamuflować ...twój projekt wygląda strasznie klocowato i ociężale...tak trochę nienaturalnie do wielkości przetworników w nim użytych ..
rozumiem ze to kwestia gustu itd.....
mi w każdym razie się to tak średnio podoba, poprzednia twoja konstrukcja to tez niewątpliwie hi-end tylko tez takie strasznie klocowate, niczym szafa...
czy to celowo robisz bo tak Ci się podoba ? czy koniecznie chcesz by był jak jakis projekt na którym się wzorujesz ?
na nikim sie nie wzoruje obudowa jest nie duża okoła 1metra głębokość dolnego modułu 520
przetworniki to 180 sredniak bass 22 szerokość monitora 220 dolnej cześć 250
to niech kolega pokaże jak można zrobić mnijże bo może ja nie umie kolumna nie może byc większa niż 105 cm
45 litrów woofer 18l monitor
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczektak jak z unipłytek chyba ponad 100 poszło w świat a konstrukcji w dziale gotowców kilka
http://brencik.fotosik.pl/albumy/718922-12.html
Skomentuj
-
Odpaliłem dopiero dzisiaj płytkę od traxmana. PCM2912 przygrywa w moim odczuciu z PCM2704 widoczną też na zdjęciu. 2912 ma mniej przestrzeni i na średnicy jest jakby większy chaos, 2704 gra bardziej uporządkowanie. W dolnym zakresie 2704 też nieco lepiej sobie radzi, basu jest minimalnie więcej. Jednak i tak 2912 gra lepiej niż standardowa karta dźwiękowa z lapka, także warto się też tym scalakiem zainteresować :wink:
Skomentuj
Skomentuj