Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dj_zibi, myślałem że ten fornir jest ciemniejszy, coś pod brąz a nie czerwień, ale może myślę o innym... :) Mozesz pokazac bez lakieru i z lakierem obok siebie?

Skomentuj

Dawid-SS, to pewnie zalezy od lampy
      tak samo bylo z jatoba

Skomentuj

Zależy od WB.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          Dawid-SS, to pewnie zalezy od lampy
          Zamieszczone przez dj_zibi
          Zależy od WB.
          i na kazdym monitorze bez kalibracji inaczej to wyglada niestety... :wink:

Skomentuj

Moje domki do GDN 13/50/9 i MDT29 w budowie

Skomentuj

co to za kombinacje z tymi frezami? jakies wstawki czy inny kolor?

Skomentuj

Kolumny będą oklejone fornirem prawdopodobnie orzech amerykański, a tam gdzie frezy będzie pomalowane na czarno. Chyba tutaj na forum jest gdzieś podobny projekt... Miał może ktoś do czynienia z fornirem orzech amerykański z CDO w promocji? I jeszcze jedno pytanko: Jakim szpachlem szpachlować pod malowanie akrylowym do drewna czy takim popularnym do samochodu?

Skomentuj

Ja zacząłem robić coś w tym stylu ale prace stanęły, i teraz na warsztacie inny projekt mam.
                  A co do szpachlowania to tylko i wyłącznie samochodowa a najlepiej szpachla do plastiku bo drewno cały czas pracuje i lepiej żeby po czasie nic nie popękało.A domki zapowiadają się fajnie :mrgreen: lubię takie inne nie proste konstrukcje

Skomentuj

Obudowa do dac i blachy na terminale do nowych kolumn

front 10 mm,boki 12 tył góra i dół 4 mm aluminium

Skomentuj

nowy1, w tym zakładzie frezują też stal nierdzewną? Szukam takiego.

Skomentuj

Zamieszczone przez kombo
                        nowy1, w tym zakładzie frezują też stal nierdzewną? Szukam takiego.
                        frezują wszystko nawet stal :)

tylko nie bardzo chcą robić jednostkowe rzeczy ,musiałam znajomego długo męczyć :)

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
                          tylko nie bardzo chcą robić jednostkowe rzeczy ,musiałam znajomego długo męczyć :)
                          Jak wszędzie niestety.
                          Co za dac tam będzie siedzieć ?

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985
                            Co za dac tam będzie siedzieć ?

do końca nie wiem ,mam kilka na oku coś muszę wybrać :)

wiem tylko ze analog będzie na 6h30

[ Dodano: 2010-04-17, 14:01 ]
                            no dziś poskręcałam

w tygodniu oddam do szczotkowania i anodowania

Skomentuj

mała przymiarka

sterownik na pilot złożony

W te wolne miejsce ma jeszcze trafić trafo 9V + muszę jeszcze upchać zasilacz.
                              Panowie czy układ z mikrokontrolerem (ten na lewo od radiatora) może tak blisko trnsformatorów być?

Skomentuj

65% modulow wywalone, zostal tylko dekoder AC3/DTS + bufory + preamp + sterownianie/LCD
                                teraz tylko zasilke zaaplikowac wlasna oraz dodac 5 SymASymow
                                Bo ta zasilka teraz to sie marnuje, koncowka mocy wyciagnieta tak wiec.. a na symki nie da rady.

Bedzie kino jak 'Touch My tralalal!' ;p

Dekoderek taki sam jak w paru Ampli Harmana czy CA Audio, a sprzet wyrwany na allegro za 50zl
                                hehe

Skomentuj

Skomentuj

STX-30-400 na nadstawkę i alpierd na suba? :)

Jeden subik na kappach prawie już gotowy :razz:

Skomentuj

Dokladnie. Nadstawki przebuduje, driver zostawiam, do tego ten 30-400. Sub na razie prowizorycznie spiete 2x15 w 4r bo jest na stanie i daje rade ; ).. zreszta na razie nie mam napedu do dolow i moge grac z t.ampa w mono wpiete gory i doly zlaczone rownolegle i na mono... bedzie ze 400W na gore i 400W na suba. Docelowo 2x240W 8r na nadstawki i cos mocnego na doly... byc moze zmiana dolow, ale na razie tak spokojnie wystarczy

Skomentuj

nissan 200sx by UKA

DLS T25 + TEC SQ3 + 2x DLS R6A (zwrotnica mojego projektu)
                                        w bagazniku ground zero - jakies wysokie modele. ale gra ciekawie

brakuje jeszcze pierscieni i maskownic na sredniotonowe

za jakies 2-3 tygodnie zabudowa bagaznika

Skomentuj

Pawel S., masz jakieś zdjęcia z prac nad słupkiem??
                                          jestem ciekaw jak to wykonujecie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X