dj_zibi, myślałem że ten fornir jest ciemniejszy, coś pod brąz a nie czerwień, ale może myślę o innym... :) Mozesz pokazac bez lakieru i z lakierem obok siebie?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Kolumny będą oklejone fornirem prawdopodobnie orzech amerykański, a tam gdzie frezy będzie pomalowane na czarno. Chyba tutaj na forum jest gdzieś podobny projekt... Miał może ktoś do czynienia z fornirem orzech amerykański z CDO w promocji? I jeszcze jedno pytanko: Jakim szpachlem szpachlować pod malowanie akrylowym do drewna czy takim popularnym do samochodu?
Skomentuj
-
Ja zacząłem robić coś w tym stylu ale prace stanęły, i teraz na warsztacie inny projekt mam.
A co do szpachlowania to tylko i wyłącznie samochodowa a najlepiej szpachla do plastiku bo drewno cały czas pracuje i lepiej żeby po czasie nic nie popękało.A domki zapowiadają się fajnie :mrgreen: lubię takie inne nie proste konstrukcje
Skomentuj
-
65% modulow wywalone, zostal tylko dekoder AC3/DTS + bufory + preamp + sterownianie/LCD
teraz tylko zasilke zaaplikowac wlasna oraz dodac 5 SymASymow
Bo ta zasilka teraz to sie marnuje, koncowka mocy wyciagnieta tak wiec.. a na symki nie da rady.
Bedzie kino jak 'Touch My tralalal!' ;p
Dekoderek taki sam jak w paru Ampli Harmana czy CA Audio, a sprzet wyrwany na allegro za 50zl
hehe
Skomentuj
-
Dokladnie. Nadstawki przebuduje, driver zostawiam, do tego ten 30-400. Sub na razie prowizorycznie spiete 2x15 w 4r bo jest na stanie i daje rade ; ).. zreszta na razie nie mam napedu do dolow i moge grac z t.ampa w mono wpiete gory i doly zlaczone rownolegle i na mono... bedzie ze 400W na gore i 400W na suba. Docelowo 2x240W 8r na nadstawki i cos mocnego na doly... byc moze zmiana dolow, ale na razie tak spokojnie wystarczy
Skomentuj
Skomentuj