Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
    Dzisiejsze wypociny
    http://allegro.pl/amplifier-dalco-yw...561521280.html

Skomentuj

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
      Dzisiejsze wypociny
      czyli jednak 3W wylecial?

Skomentuj

Nie ten mały wzmacniacz nie był przeznaczony do tego, z racji swojej wielkości będzie przenośny, a to będzie radio które będzie mi grało w sypialnio-warsztacie
        za 5 dni przyjadą moje Tonsile od zestawu SUB-SAT, te maleństwa z GDN10/30 + GDWK 7/8/19, i podłączę pod to je.

toopcool moje mniej kosztowało + to, że jest DIY :) i śmiem twierdzić, że jest mniejszy. A i mam TDA1554q więc też więcej mocy :)

Muszę jeszcze zamazać dziury i planuje go pomalować czarnym sprayem strukturalnym.

Skomentuj

Zaczynam składać mojego NOS DAC-a :)

Skomentuj

Zamieszczone przez _mucha_ Zobacz posta
            Zaczynam składać mojego NOS DAC-a
            Na początku myślałem że to jakiś moduł ze starego radzieckiego telewizora...

Skomentuj

W tv były mniejsze :)

Skomentuj

wracajac do tematu p4100 - ma to mniej wiecej tak wygladac, mysle jeszcze o uchwytach na froncie, zrobic czy nie??

a to wskazniki ktorych moge sie pozbyc:

Skomentuj

Pewnie nie mało będzie ważył ten wzmacniacz więc może takie solidne, grube alu uchwyty by nawet się przydały. w tym stulu http://www.audioclassic.eu/images/kr...l_kst100_2.jpg

Skomentuj

Ja bym nie dawał uchwytów, wg mnie szpecą wzmacniacz:) A wskaźniki spoko, choć duże były by ładniejsze ale ciężko takie upolować(wiem bo sam mam słabość do nich)

Skomentuj

http://www.ebay.com/itm/VU-meter-DB-...tem19dedda7f3i
                      Nie taki problem kupić duże, problemem jest ich kwota. Gość ma identyczne, klony z denona.

Skomentuj

No to że na ebayu są wiem nie od dziś ale tak jak wspomniałeś, kwota. Dlatego się poluje na allegro i czasami można wyrwać całego zdechniętego wzmaka

Skomentuj

Ja mam takie z podświetleniem białym:

Duże to niestety one nie są także zobaczymy jak to wyglądać będzie.

Skomentuj

No raczej lipa płacić kilka stów tylko za takie gadżety, w tej cenie można mieć cały wzmacniacz:p
                            Dałem największe jakie dało się zdobyć, do tego wizualnie powiększa się dodatkowym panelem.
                            Na koniec szczotkowanie i anoda w kolorze szampana)

Skomentuj

Mi sie te podobają
                              http://www.ebay.com/itm/VU-meter-60-...8&_sid=2048038
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja mam takie:

A tak działają:
                                http://filmy.elektroda.net/100_1380044562.flv

Ale kuszą mnie te duże z ebaya.

Skomentuj

Właśnie testuję swój nowy wytwór Kolumny na XT25TG + 4x głośnik Skody(15cm). Napierdziela, że aż głowa boli Ale jeden jest fakt - lepiej jeden duży niż kilka małych, małe nie mają tak niskiego basu - a nawet jeśli mają bardzo niskie fs to i tak nie zagrają jak 1 porządny duży z niskim fs. Będzie zestawik na głośne imprezki

Skomentuj

Ja chyba bede kupowal duże z ebay :P
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Po co mam się dalej Hermes ścigać w tym wyścigu szczórów? Swoje w życiu usłyszałem. Przecież nie wszystko co robimy jest na poważnie :P A to co się nauczyłem przy tanich pierdziawkach, setki głośników w firmie przeanalizowanych = zniszczonych, tysiące pomierzonych... Tutaj na forum się o wszystkim człowiek nie dowie.
                                      Last edited by jamess8; 24.09.2013, 20:26.

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Ale Hermes miał chyba na myśli mierniki, o których wyżej, a nie głośniki

Skomentuj

Bo miał, sam nie zrozumiałem jamess8 i zastanawiałem się o co chodzi.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X