Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://allegro.pl/wtyk-rca-chinch-me...633441425.html

Albo podrożały ale nie chce mi sie dalej szukać
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      http://allegro.pl/wtyk-rca-chinch-me...633441425.html

Albo podrożały ale nie chce mi sie dalej szukać
      Brałem je pod uwagę przy zakupie no ale ostatecznie wybrałem co innego. Na przyszłość będzie wiadomo

Skomentuj

Zabawy ciąg dalszy.

Skomentuj

Dragon co to będzie jakieś odgrody czy cuś ?

Skomentuj

OB przez myśl mi przeszło, ale to na koniec zostawiam. Obecnie składam 2x12 i 1" w roli nadstawki w komplecie z 18". W planie też sprawdzić tonsile jako piec 4x12" do gitary. Do czego ostatecznie wykorzystam to zależy od osiągniętych efektów.

Skomentuj

witam nie siedzi ten port za blisko scianki??

Skomentuj

Nie, nie wiem do czego to ale nie za mały ?

Skomentuj

Zamieszczone przez lonevolf Zobacz posta
                  witam nie siedzi ten port za blisko scianki??
                  wiele razy zmieniałem miejsce br właśnie ze względów w/w i nie odczułem różnicy.
                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Monitorek na jakimś dziwnym 10cm i kopułce za 3zł, najpierw było tylko cykanie i charkanie, ale po zrobieniu zwrotki 2rz głośniki pięknie zlały się w jedną całość i aż mnie zaskoczyły, kombinacje z różnymi rzędami na raz jakoś mi nie brzmiały (mieszałem 1 i 2 na oba sposoby).

Na razie jest 8l closed, bo miałem taką pod ręką.

Skomentuj

Coś tam się dzieje.

Skomentuj

I jak z wizeliną?
                        Dajesz radę?

Skomentuj

Bez problemu :) nie siepie się. Wiesz, że to debiut, nie mniej jestem bardzo zadowolony

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            I jak z wizeliną?
                            Chyba z flizeliną.
                            Po lakierze rzeczona flizelina ładnie wyjdzie :)
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                              Chyba z flizeliną.
                              Fakt, ale dysleksji nie mam, czasem mi się tak napisze :p

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                                Nie, nie wiem do czego to ale nie za mały ?
                                http://www.troelsgravesen.dk/SEAS-CURV.htm

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                                  Coś tam się dzieje.

To Apricot Black? Przyjrzyj się dokładnie czy flizelina nie została nigdzie, przerabiałem ten temat przy oklejaniu suba tym fornirem.

Skomentuj

Zamieszczone przez etaks Zobacz posta
                                    To Apricot Black? Przyjrzyj się dokładnie czy flizelina nie została nigdzie, przerabiałem ten temat przy oklejaniu suba tym fornirem.
                                    Tak to Apricot Black. Wczoraj trochę wieczorem szlifowałem, ale pobawię się konkretniej przy dobrym świetle dziennym.

Skomentuj

To cholerstwo (flizelina) jest podstępne, wydaje Ci się że już wszystko wyszlifowałeś a później pod lakierem wychodzi wszystko. Dobre oko + dobre światło i będzie ok. Ja jeszcze dodatkowo ten fornir przyciemniałem bejcą.

Skomentuj

Do takich celów polecam ten frez walcowy z łożyskiem.
                                        Papierem nie zrobisz idealnie (zawsze coś będzie wyłazić), a możesz jeszcze pogorszyć, i w miejscach szlifowania słoje na kantach obudowy będą skręcać (tłumaczyłem i pokazywałem to komu tylko mogłem, na AS nawet na drogich kolumnach było to widoczne).
                                        Jak masz nowy ostry frez to wychodzi idealnie, flizelina nie ma prawa wystawać.
                                        Jak już raz przejedziesz frezem i zobaczysz efekt, to już od tego frezu nie odejdziesz :)

Zdjęcia robione pudełkiem od zapałek, ale coś tam widać.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                          Jak masz nowy ostry frez to wychodzi idealnie
                                          Z tym się zgodzę tylko pod warunkiem posiadania ostrego, dobrej jakości frezu. Ja mam teraz jakiegoś chyba Condora i nim nie da się tego zrobić bo oprócz forniru zrywałoby minimalną ilość płyty a to już sprawia dodatkowe problemy.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X