Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zapomnij o tej firmie, jak by nie istaniały jak bym mógł wysłac plagi egipskie to tylko tam.

uszkodzili 3 obudowy a winę na kuriera chcieli zrzucić ale jakiś nie roztropny pracownik wkładał bo uszkodził karton z jednej strony a uszkodzone obudowy wsadził w druga stronę.Anoda odłazi pod paznokciem ,
    .drogo nie terminowa słabo i jeszcze oszukują

Skomentuj

nowy1: a jakie inne firmy polecasz

Skomentuj

Przenieście rozmowę do toolbox offtopic..

Skomentuj

Plan na jutro

1x abyss
          2x tru technology (taki prostrzy abyss)
          1x steg msk
          1x sony XES m1

Last edited by lklukasz; 02.01.2015, 22:53.
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jutro budujemy kanał na W18E001!!
            JUPI!!
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Wpadnę z czymś białym.

Skomentuj

Jako że nie mam sensownego miejsca roboczego, wizyta w castoramie i adaptacja starej krajzegi do roli 3w1. Jutro koniec i egzamin :)

Skomentuj

nie ma to jak dobra piła na wałku z mocnym silnikiem. Ja już mam doś walki z tymi stołami do cięcia, stram się teraz ciąć jak najmniej o nie chce mi się co chwila tego sprzątać. Odkąd docinają w leroyu koło mnie mdf 18mm za free zrobiłem się bardzo wygodny

Skomentuj

W którym tak fajnie jest?
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

W LM koło mnie też tną za darmo, ale mają wkurzające ograniczenie, minimalny rozmiar to 23 centymetry, mnie się przydają tylko na boczne ścianki plus ew. Gora i dół.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                        W którym tak fajnie jest?
                        Na Modlińskiej, jest dostępny od kilku miesięcy, chyba 36zł, cięcie w cenie. Oni tam są w miarę ok, tną na miejscu nawet w miarę dokładnie.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez drugimarcin Zobacz posta
                        W LM koło mnie też tną za darmo, ale mają wkurzające ograniczenie, minimalny rozmiar to 23 centymetry,
                        Wszędzie w marketach tak jest ale jak są spoko goście to idzie załatwić mniejsze formatki.

Skomentuj

Tak
                          Tylko cięcie w cenie to spora oszczędność kosztow jest
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

We Wrocławiu minimum 10cm i tną naprawdę dokładnie :)

Skomentuj

Na szybciocha posklejalem wczoraj zwrotke z tego co mialem pod reka do mini monitorka.
                              Zarowno RS125 jak i NE25vts to bardzo fajne glosniki, posluchalem na szybko, to naprawde super zestaw jak za taka cene, bas z tego malego daytonika ciagle mnie zadziwia.
                              Jak uda mi sie kupic czesci do dalszej pracy z zwrotka to pewnie wkleje pozniej.
                              Wysokotonowka nie jest w 100% spasowana z woferkiem ale wcale tego nie slychac. Bas, srodek, gora naprawde super.

i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                              https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

A jak Ja mówie że Daytonki RS to Fajne wooferki to ludzie nie wierzą bo za tanie :).
                                Borysie zaciekawiłeś mnie tymi nowymi Vifkami jak je oceniasz w porównaniu do np. 22TFF seasa ??

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
                                  A jak Ja mówie że Daytonki RS to Fajne wooferki to ludzie nie wierzą bo za tanie
                                  Ja nic takiego nie mówiłem, wręcz odwrotnie, a słyszałem tylko RS100 :)

Skomentuj

Robiłem ta vife i glosnik bez rewelacji
                                    Jak na swoja cene całkiem ok
                                    Lubi wyższy podział
                                    Najlepiej ok 3kHz
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Branza
                                      22 seasika mialem tylko metalowo-szmacianego taf/g i tylko do niego moge porownac. Vifka moim zdaniem jest bardzo dobra jak na swoja cene, dobra srednica, szczegolowa, ilosc najwyzszej oktawy mozna sobie dopasowac do wlasnych preferencji. Przy podziale okolo 2.8k (moze troszke nizej) 3 rzedem elektrycznym daje sobie swietnie rade. Seas chyba nadrabia troche szczegolowoscia (dla potwierdzenia musial bym zrobic porownanie leb w leb) ale do sluchania na codzien (np przez caly dzien w robocie) chyba wybral bym vifke.
                                      Daytonik to naprawde mile zaskoczenie.

lklukasz
                                      Mnie sie ta mala vifka calkiem podoba, chcialem sprobowac jakas metalowa wersje ale dzieci zbyt szybko by tam palce wepchaly wiec odpada.
                                      Zaproponuj moze cos konkurencyjnego --> cena, maly front, dosc niski podzial.

Pozdr
                                      i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                                      https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Ja to jak zwykle... Mały wavecor :p
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Branża Zobacz posta
                                          A jak Ja mówie że Daytonki RS to Fajne wooferki to ludzie nie wierzą bo za tanie :).
                                          Borysie zaciekawiłeś mnie tymi nowymi Vifkami jak je oceniasz w porównaniu do np. 22TFF seasa ??
                                          Potwierdzam Mi również podpasowały daytony Rs125

Skomentuj

Czaruję...
                                          X