Zamieszczone przez lklukasz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Branża Zobacz postaDla ciekawskich - prawdopodobnie finalna wersja filtracji.
Pobawił bym się tym berylem oj pobawił bym się
1 rząd tutaj odpadał z góry bo seas nie da się tak filtrować .
Ten beryl jest z tym frontem "zespawany" czy da się go od niego odczepić ?
PS
Tam przed 5k na charce sesa jest dołek jak by pułapka nie trafiała w te 5k ?
Nie żebym się czepiał tylko po prostu widzę więc pisze
Czasami jest to kwestia np. tolerancji elementów , pułapka niby powinna trafiać a chybia
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaA zauwazyles na AS jak lubia sobie troche odkrecic galke wzmacniacza przy tych glosnikach?
I się to wszystko im drze i buczy jak by ta lampa miała zaraz wyzionąć ducha
To samo było z magico S3 .
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaTo już missiony i h/k żyją dłużej
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaTam przed 5k na charce seasa jest dołek jak by pułapka nie trafiała w te 5k
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaTen beryl jest z tym frontem "zespawany" czy da się go od niego odczepić ?
Skomentuj
-
Dokładnie to dwa suby, a czemu dwa?
1. Ze względów wizualnych - tak mi się u widziało
2. Przy jednym mam bas tylko w połowie pokoju, mam nadzieje że przy 2 będzie ok
Ogólnie to Beymy 8BX same robią robotę ale suby będą do zadań specjalnych kiedy to będzie trzeba poczuć stopę perkusji na cielePreamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
No w TL pewnie zrobiłby robotę.
Rzuciły mi sie w oczy projekty w BR w budach 55-65L będę się celował w 65L po odjęciu wzmocnień i zobaczę jak to zagra.
Ludzie pisali że jest fajny kopiący basik - na zejściu mi nie zależy to mam z frontów, złożę testową budę i zobaczymy co z tego wyjdzie :)Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Stara i nowa beyma to dwa rozne glosniki o roznych parametrach. Ta stara grala w malej BR, nowa nie.
http://www.elmuz.com.pl/beyma/12br70.htm stara
http://www.beyma.com/getpdf.php?pid=12BR70 nowa
Skomentuj
-
To fakt, zobaczymy co wyjdzie z symulacji. Ogólnie celuje się pod nową, bo ta stara na wykończeniu jest - uszkodzona cewka, ale mimo to potrafiła mi przesuwać meble w OZ dobranej na pałę. Nie wykluczone ze ją wymienię na drugą szt. z nowej serii jeśli zagra to ciekawie.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
Skomentuj