Ja ostatnio naprawiałem Sony CDP-227ESD, który miał być sprawny... W sumie to jednak nie mam żalu, ponieważ raz, że naprawa była szybka (problem z mechanizmem CD), a dwa, że jego granie przypadło mi do gustu :)
Bebechy całkiem fajne.
No to teraz zapoluj na 338, pozniej 507 a na koncu X7ES ;p
No to teraz zapoluj na 338, pozniej 507 a na koncu X7ES ;p
Zobaczę co tam za kości siedzą, ale z tego co pamiętam, to w 338 powinien być PCM58 - całkiem zacna kość jak na swe czasy, chociaż te wszystkie starsze kości czasem potrafią zadziwić.
TDA1541A jest dosyć rzadki w dzisiejszych czasach. Według audiofilów niby najlepszy, a jak już spotkasz z koroną, to zmiłuj się Boże z ceną. Różnica zapewne żadna :P
Ten CD na aukcji jest w zadziwiająco dobrej kondycji. Nawet naklejka jest na przedniej ściance.
Ładnie wygląda.Ten na przeciwko to też dyfuzor ? W narożnikach to Bastrapy czy tylko ramki z wełną ?
Mi się bardziej podoba odkryty binarny :) tymbardziej że masz białe meble
Widzę że nawet woofery czymś pokryłeś bo przed są białe a po są już czarne
Jak dla mnie robi się już za biało, poza tym akurat te dyfuzory zostały wykonane w mało subtelny sposób i z góry było wiadomo, że będą obite. Zgadzam się, że gdyby wykonać je z większą finezją to mógłby to być na swój sposób ładny element wykończenia salonu :)
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Luszti jakie siedzą tam przetworniki u Ciebie?? I czy nie jest tajemnicą jakiej mniej więcej wielkości są skrzynie tego cuda?/
Pozwolę sobie odpowiedzieć w części:
Beryl scana, 13 satori i 2 tiw 200 w 60l
To wszystko było gdzies pisane wymiarów skrzyń nie pamietam.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Panowie szukam wzmacniacza dla moich kolumienek mikrobe do kompa. Z Nuforce nie wypaliło ale znalazłem coś takiego i sterował bym to narazie emu202. https://www.hypexshop.com/DetailServlet?detailID=4928
Jak myślicie warte to coś?
W 70l :) Generalnie skrzynia wielka, bo dla średniaka jest 12l, front i tył mają po 38mm, boki i wszystkie wzmodnienia wewnętrzne 22mm, więc razem z litrażem rośnie skrzynia. A jeszcze na spodzie są wklejone płyty granitowe, które także zabierają litraż. Dla przypomnienia, środek wygląda tak:
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Panowie szukam wzmacniacza dla moich kolumienek mikrobe do kompa. Z Nuforce nie wypaliło ale znalazłem coś takiego i sterował bym to narazie emu202. https://www.hypexshop.com/DetailServlet?detailID=4928
Jak myślicie warte to coś?
Myślę, że będziesz zadowolony :)
Mój najnowszy wzmacniacz bazuje na technologii UcD od Hypex'u.
Skomentuj